ARTICOLE

| PRIMA PAGINA | INAPOI

 

STRUŢII…

(sau:...”Circul VALAH” vă anuţă continuarea spectacolelor...)


 

 

...”Circul VALAH” vă anuţă continuarea spectacolelor...iar STRUŢII VALAHI CONTINUĂ SĂ ŢINĂ CAPUL ÎN NISIPIŞTE!!!

...În timp ce Naumovici-Ponta, azi, 10 Martie 2014, îl „ungea”, pe la amiază, preşedinte al Senatului României pe...”bijuteria” de CCAT (în traducere: Călin Constantin Anton Tăriceanu – zis şi „omul fără acuzativ”!) - tot azi, 10 Martie 2014 (adică, la 5 zile numai de aniversarea lui 15 Martie 1990!), între orele 16 şi 20, la Târgu-Mureş, secuii udemerişti, dar şi membri ai grupărilor fascist-maghiare Jobbik şi Gărzile Maghiare (interzise pe teritoriul Ungariei!), şi din secuii CNS (Consiliul Naţional Secuiesc) – dar şi invitaţi din cvsi-secesionistele: Ţara Bascilor, Catalunia şi Tirolul de Sud (vă rugăm să observaţi că, totul, a fost premeditat, într-un scenariu care „acompaniatunurile din Crimeea, automatele din Ucraina şi zvârcolirile din Turcia unui Erdogan [1] pro-fundamentalist!) – urlau de mama focului, pe străzi. Şi nu urlau numai, ci şi vânturau, crunt-războinic (mamă-mamă, ce mai „voinici voinicoşi” are mama-cea-HUNgară, de când Băsescu a stat lângă premierul budapestan, Viktor Orban, la Băile-Tuşnad/Tusvanyos, în vara lui 2013 [2] !), ca pe-un urlet vizual, un STEAG SECUIESC DE 250 DE METRI!!!

Şi numai o televiziune de ştiri, din România, se sinchisea...

În acest timp, STRUŢUL MUCOS de la Palatul Victoria, Naumovici-Ponta, bolborosea tâmpenii (pentru tâmpiţi, de bună-seamă!), despre „USL REDIVIVUS” (prin PSD+un...CCAT!), într-un pelerinaj fără sfârşit, pe la toate „troacele” TV!!!

Iar „troacele” şi Struţul tăceau mâlc, în rest!!!

...Şi oare ce urlau, mă rog, secuii (vreo 4.000, se zice), aşa de interesant, încât ar fi trebuit, zicem noi, să-şi scoată capul din nisipul „troacelor” şi „premierulMuscă-n Lapte – Naumovici-Ponta? Păi, ce să urle? – ...ia, acolo, nişte fleacuri, de felul: „Moarte Trianonului [3] !”, „Trăiască Ţinutul Secuiesc!”, „HUNGARIA, VIVAT!” – sau...”Opincarilor, afară din Ardeal!” (opincarii, dacă nu v-aţi prins, suntem noi, românii...!!!). Şi a trebuit să intervină jandarmii primăriei Târgu-Mureş (primarul din Târgu-Mureş, Dorin Florea, e cam singura oficialitate română, care a „bleştit” ceva din gură, despre „căpăcelile” reciproce, din...Târg!) – pentru ca să se evite continuarea scenariului din 15 martie 1990, întru biruinţa „HUN-Gariei” şi a planurilor iudeo-masonice, de divizare şi (apoi) aneantizare a României!!!

...Acum, să încercăm o analiză-fulger a priorităţilor naţionale, ale zilei de 10 Martie 2014.

STRUŢUL de la Palatul Victoria, premierul Naumovici-Ponta-Mucea, a considerat că prioritatea „number one” a României, în această zi de 10 Martie 2014, este să-l „înscăuneze pe oliţă”, cu dădacă pesedisto-pestriţă, pe... domnul CCAT – Călin Constantin Anton Tăriceanu (taică-su ăla vitreg, fruntaşul liberal AUTENTIC, Dan Amedeo Lăzărescu, cel care l-a „băgatără” în Masonerie, pe înfiatul CCAT - se răsuceşte/roteşte în mormânt, ca ventilatorul, când vede că fiu-su/înfiatul are dădacă fesenisto-pesedistă!) – şi numind înscăunarea „oliţoasă” : „Desemnarea Preşedintelui Senatului României, al doilea om în stat”. Şi afirmând că „USL-ul n-a murit”, precum noi am aflat! – ci că el/USL-ul trăieşte prin...PSD+CCAT!!!

Şi a mai zis că un om aşa de onest ca...CCAT, „nu se ezistă”! Păi, se vede că-i caz rarissim (chiar în lume, şi chiar în istoria lumii!) ca, un trădător de acum vreo 72 de ore, să devină, cu osanale şi ovaţii ...”al doilea om în stat” şi „salvatorul USL-ului prin...CCAT”...şi, deci, logic şi legic...”IL  SALVATORE  DELLA  PATRIA  ROMENA”!

Doamne, fereşte-ne de iude şi de prostovani!

...Secuii din Târgu-Mureş, care se au bine şi cu Struţul de la Palatul Victoria, şi cu Struţul de la Palatul Cotroceni, şi...cu toţi struţii politicii valahe (din ultimii 24 de ani!), în general – au considerat optim „să pună de-o răzmeriţă” anti-constituţională, la Târgu-Mureş. Vorba aia...secuiască: „Azi Târgu-Mureş [ELJEN!]/SĂ TRĂIASCĂ! - mâine, secuiască-i toată... Ţara Somnorească / Românească!!!

...Românii de prin HarCov îşi fac cruce ortodoxă şi se întreabă, pe bună dreptate, bieţii oameni: „Dară, dacă noi, ăştia, proştii, care în ţara noast' suntem, România, iară nu pe la vecini, cumva! - şi facem mascara, facem, adică, vreo manifestaţiune, ca Sabina Elena, cu Tricolorul cel Valah legat pe frunte, de 1 Decembrie  – o păţim!!! – pe ea era s-o exmatriculeze, pe noi, însă, direct la başcă ne ţâpă!  - ...atunci, cu şoacăţii ăştia turbaţi, di ce nu-i tot aşe? Dară pe ăştia, pe şoacăţii ăştia de unguri, îi lasă să să suie până-n barba lu' Dumnezău! – şi nimini nu le zâce nimnica, darămite să le şî facă!

...Am auzit noi, nu-i vorbă, şi glasul raţiunii, printre secuii întrebaţi de reporterii Realităţii TV (era unul, Iosif Bidiga, secui de prin Covasna, care se vede treaba că aflase că-i, la rădăcina lui, tot valah de-al nost'!) – dar tare săracă şi subţire voce avea, bietul, în corul de mugete ale „puşcăriabililor”, din piaţa Târg-Mureşului!

...Noi zicem, dimpreună cu valahii din HarCov şi cu anemicele, dar realele voci ale raţiunii secuieşti (câtă brumă va mai fi rămas!):

1-În primul rând, secuii şi maghiarii din HarCov să-şi vadă de copiii şi de mizeria lor, şi să nu se ia după ilegala şi „pârnăiabila adunătură” de şmecheri, numită...”UDMR” (?!);

2-Poliţia Valahă şi Justiţia Valahă să-şi facă datoria, în mod constituţional/legal! – şi să-i verse „la hârdăul lui Petrache”, urgent, pe infractorii anti-constituţionali şi subminatori ai ordinii de drept şi ai statulului constituţional român – să-i transforme, „ein-zwei”, pe „zavragiii” cei „fără de lege şi tocmeală”, dintre secui, unguri sau ce mama naibii or fi ei – în „PÂRNĂIAŞI”!!! Iar capilor udemerişti, care ne aduc, în România, „material didactic” din zonele de conflict ale Europei, ca şi capilor udemeristo-cenesisto-jobbikisto...şi ce-or mai bâigui alde Tökes că sunt ei, care-l aduc, peste graniţă, „pe şoptite”, pe alde premierul budapestan Viktor Orban, ca să-şi facă (şi el, ca tot omu'!)  o ţâră” de campanie electorală ungurească, pe pielea ardeleneascăSĂ LE DEA UN SPOR DE PÂRNAIE! – ...de, să zicem, 100%! Dacă nu e legea asta a „suplimentului”, să se facă ea, cât de degrabă, „până nu crapă măgarul şi nu pică samarul” valah, de tot!

Pentru că pe noi, „opincarii valahi”, ne doare-n...opincă, de alde „CCAT-cel-de-la-Senat! – dar ne doare în suflet de Martirii ARDEALULUI şi de cei ai VALAHIEI ÎNTREGI!!!

...Deci:

-STRUŢILOR, capu-AFARĂ! – sau, de nu, AFARĂ (ŞI) CU VOI DIN ŢARĂ!!!...

-Şi puneţi, degrabă, JUSTIŢIA „PE MASĂ”!  - ca să stăm noi bine-aici, la noi, ACASĂ!!!

Că ne-am săturat, până-n găt,  de circul ăsta al vostru „de stat” (...”de stat” într-un picior, sau dormind pe voi, pur şi simplu, precum căscălăul ăla de Dan Şova, spre pildă!), fără rost şi fără niciun saţ – ...dar care jegos  circ” al vostru pune în primejdie REALĂ România/Valahia, în aceste zile de extrem de suspectă „trezire a SECESIONISMELOR şi PRECEDENTELOR” lumii!!!

                                                                        prof. dr. Adrian Botez[1] -„Desi si-a reafirmat optiunea pentru aderarea la Uniunea Europena, Turcia se indeparteaza tot mai mult de valorile promovate de Europa, indreptandu-se cu pasi inceti, dar siguri, dupa cum sustin tot mai multe voci, catre o societate de tip fundamentalist islamic.

Dupa ce guvernul a transformat Turcia in tara cu cei mai multi jurnalisti aflati in spatele gratiilor, s-a pronuntat impotriva consumului de alcool sau impotriva bailor si a piscinelor publice, care permit prezenta comuna atat a femeilor cat si a barbatilor, premierul Recep Tayyip Erdogan condamna acum caminele studentesti care permit cazarea comuna a studentilor de ambele sexe, informeaza Hurriyet
” – cf. Aa fonts.com, din 5 noiembrie 2013.

 

[2] -Aici, la Băile Tuşnad, popa Tökes i-a cerut lui Viktor Orban, premierul Ungariei, ca:  Ungaria SĂ OFERE PROTECTORAT TRANSILVANIEI, cum a făcut Austria cu Tirolul de Sud” – cf. gandul.info, din 27.07.2013.

 

[3] -„Marea Unire de la 1 decembrie 1918 a fost recunoscută pe plan internaţional odată cu semnarea Tratatului de Pace de la Trianon din 1920. Tratatul a intrat în vigoare la 26 iunie 1921. Actul unirii a fost recunoscut de Conferinţa de Pace de la Paris, fiind parafat prin Tratatul de la Trianon din 4 iunie 1920. Tratatul a fost semnat între Puterile Aliate învingătoare în primul război mondial şi Ungaria, în calitate de stat succesor al Imperiului Austro-Ungar, stat învins în primul război mondial. Tratatul a fost semnat în Palatul Marele Trianon de la Versailles de către 16 state aliate (inclusiv România) pe de o parte şi de Ungaria de alta parte” – cf. Răzvan Voiculescu, art. Trianon şi România Mare, în România liberă, din 4 iunie 2011.