ARTICOLE

| PRIMA PAGINA | INAPOI

 

RĂZBOAIE FĂRĂ APĂRĂTORI...!!!

Stimată şi dragă doamnă X -

V-am trimis, "forwardat", unul dintre materialele (eu însumi am scris despre "muzica satanistă/cu efecte sataniste", folosind o sursă ..."discretă") care demonstrează cât de mult (şi cât de adânc!) îi permitem lui Satana să ne stăpânească: până în adâncul sufletului! - ...uitând, complet, de Duh!

...Nu, armele secolului XXI nu sunt, în primul rând, cele fizice: măcelul se face la nivel mult mai adânc (într-un mod infinit mai teribil şi definitiv distrugător de umanitate, în oameni!), decât cel fizic – se face la nivel spiritual. Este războiul economic, este războiul mediatic, războiul "sunetului" (distorsionarea, până la ocultarea completă, a Parashabdei/Sunetul Demiurgic Originar) etc.

ESTE CUMPLITUL RĂZBOI METAFIZIC!!!

...Da, ştiu multe, ştiu PREA multe. De cele mai multe ori, îmi dau seama că nu informaţia ca atare contează: omul a devenit un animal care, continuu, digeră haotic (un PÂNTECE enorm!) - hrana fizică, hrana sexuală, hrana informaţională...şi produce, tot continuu,"defecarea" (extrem de uşoară, a informaţiei aluvionare, extrem de abundentă şi redundantă!  - îl "uşureaza" , pe om, de memorie, de asumare a faptei (de aceea, sexul-fără angajarea iubirii duce la distrugerea FAMILIEI!), de ORICE formă de identitate!). Contează DACĂ şi CUM ajungi, cu informaţii vitale, la ciotul lui (reminiscenţă humanoida, la actualii pitecantropi tereştri!) de conştiinţă!

...Se miră amici de-ai mei, de ce scriu cu majuscule, cu sublinieri, cu "boldire/boldire italică", cu câte 3-5 semne de exclamare! Sunt experimentele mele, pentru a testa modalităţi de a-i opri omului "scurgerea" letală de IDENTITATE  şi de...UMANITATE!!!

...De cele mai multe ori, am în gură gustul coclit al inutilităţii demersurilor mele, de a atrage atenţia semenilor, asupra pericolelor mortale - chiar mai rău decât mortale: de-spiritualizatoare/dezumanizante. Gustul Ratării Misiunii. Ştiu că am duşmani extrem de puternici şi sus-puşi, ştiu că nu am prieteni/camarazi solidari, de încredere/constanţi, "camarazi de tranşee"; aceasta este, în opinia mea, cea mai mare tragedie a umanităţii terestre: acceptarea singurătăţii (de esenţa demoniacă!), ascunsă sub iluzia disperată a pseudo-comunicării, cu celulare, a pseudo-comunicării internetistice ("facebook", "twitter" etc.) - ... etc. etc.

LIPSA DE APETENŢĂ, FAŢĂ DE IDEEA DE SOLIDARITATE REALĂ, DE LUPTĂ REALĂ, ÎN DOMENIUL SPIRITUAL...ASTA NE VA PIERDE, DEFINITIV!!!

"Şi Dumnezeu ne va scuipa, pe noi, cei călduţi, din gura Lui...!"

...Nu putem, nu avem dreptul să închidem ochii, în faţa atrocităţilor care se petrec, la un pas de noi! Nici acceptarea renunţării la demnitate...nici renunţarea la CREDINŢĂ! - nu sunt "comandamente divino-umane", acceptate de modelul nostru de umanitate re-îndumnezeită, HRISTOS IISUS!

…Bine, sigur, să udăm florile, să îngrijim de celelalte regnuri (pe care TOT Adam-Omul le-a DECĂZUT DIN PARADIS!!!) - ...dar SĂ NU UITĂM DE OBLIGAŢIILE PE CARE MODELUL NOSTRU DIVINO-UMAN, HRISTOS, NI LE-A "SUGERAT" (CU CÂT DE MULTĂ GINGĂŞIE COSMICO-UMANĂ!), în "FERICIRILE", "enunţate" (transmise unor oameni vechi, mult mai receptivi la spiritualitate, decât noi, cei de azi!), de pe Muntele Măslinilor - pentru a ne păstra în sfera umano-divinului!

...Mă uitam, pentru a 2-a oară, într-o seară, la filmul "Exorcistul". Mama care avea fiica posedată de demon ăi raspunde preotului Damian, care-i propune procedeul exorcizării, şi-o întreba dacă ea, mama, este religioasă: "NU!" - răspunde mama, scandalizată, ca de cel mai mare rău, mai mare chiar decât posedarea satanică a fiicei ei...care ucisese (deocamdată!) un om, prin Satana. "Dar fiica dvs. - ESTE RELIGIOASĂ?" - întreabă preotul. "O, NU!" - devine, şi mai scandalizată, "MAMA"!!!

Vedeţi? Ăsta este omul „modern”, FĂRĂ NICIUN DUMNEZEU! Complet dezaxat, imbecilizat, prăbuşit interior, devenit sclav inconştient, al unor acţiuni mecanice, comandate, mereu de alţii, din exterior! Mişcări mecanice care au menirea să-l distrugă ca om, să-l REIFICE - şi să-l aplece, TOTAL, în slujba diavolului...

Ce dovadă mai clară de tâmpire generală, “de masă”, a umanităţii, prin distrugerea dimensiunii religioase a personalităţii omului – şi, prin aceasta, fiind distrusă tocmai esenţa personalităţii şi identităţii sale umano-divine…?!

Nici nu e nevoie, în definitiv, de iudeo-masonerie, ca să ne tâmpeasca...am acceptat starea de tâmpenie şi de dominare a noastră, prin  formele moarte (REIFICAREA!), forme moarte versatile, proteice, proliferante haotic  şi, în consecinţă, asasine – le-am acceptat ca fiind …“idealul” nostru! …Sau, dacă ea/Franc-Masoneria, a stimulat/stimulează tâmpenia din noi - păi, această tâmpenie pre-exista (“stimulării”), deja, în noi, în cantităţi… industriale! Iudeo-Masoneria nu face decât să se folosească de comoditatea noastră imbecilă, de predispoziţia noastră cretină, de a alege tembelismul, în locul acţiunii asumate, prin ROST şi Direcţionare Conştientă, spre ORIGINARITATEA/ADEVĂRUL fiinţei umano-divine.

Cum poţi să nu devii posedat de demon, dacă nu te laşi "cotropit" de HRISTOS???!!!

...Şi mă uitam în ce aparentă "civilizaţie" (strict formală, moartă! – înconjuraţi, deci, de cadavre-lucruri!) trăiau - "mama", "fata" (posedată), "tatal" (care nici nu avea treabă cu tragediile familiei...dar, toate formele "civilizate", erau spurcate, pe rând - re-aduse la stadiul de mâl/mlaştină-borboros, pe rând, de către cotropitorul întunecat, Satana!!!

...O, Doamne! În casa bunicilor mei după mamă (care m-au crescut, pâna pe la vreo 9 ani), ţarani-ciobani-ipodiaconi-iconari (...cu mult timp în urmă, cu vreo două sute de ani în urmă, pe vremea lui Eminescu, stră-stră-stră-unchiul meu, Epaminonda Bucevschi, a fost cel mai mare pictor bisericesc al românilor...şi mai erau, în neamul mamei, ceva protopopi...apoi, ţărani-legionari de-ai lui Codreanu...!), nu existau decât masa, câteva scaune rudimentare...o lampă cu petrol, câteva scoarţe...ŞI CANDELA DE LA RĂSĂRIT, ŞI ICOANELE LUI HRISTOS ŞI ALE MAICII DOMNULUI!!! Şi la CANDELĂ, şi la ICOANE - era împletit BUSUIOCUL VINDECĂTOR!!! Şi, într-o firidă, AGHEAZMA! Pururi, Apa Cea Sfinţită...!!!

Dar, în acest aşa-zis "primitivism" - LOCUIA IISUS HRISTOS!

Niciodată nu a fost, ACOLO, altceva decât  armonia discretă, extrem de delicată, a unei  familii-model (dar nu exista, pe atunci, termenul "model", pentru că TOŢI ţăranii din Valea-Seacă, apoi din Mălini - erau..."modele" de oameni-gospodari!)... niciodată nu au făcut, bunicii mei, decât gesturi consacrate, de milostenie (din câta brumă aveau!), de ajutorare a semenilor şi...de muncă! Un respect religios, faţă de muncă şi faţă de cel care munceşte! Un respect religios faţă de RUGĂCIUNEA-CUVÂNT-SCARĂ, dar şi faţă de teiul din ogradă şi faţă de pomii de la poartă, din faţa ferestrei...un respect religios faţă de tot ce creştea, întru viaţă!!!

...Nu, în acea casă NU AVEA CUM pătrunde Satana!

...Mă tot întreabă amici de-ai mei, pe Internet: "Dar ce soluţie vezi, la situaţia actuală?" Şi eu le zic: "NICIUNA, până când nu ne recăpătăm dumnezeirea din noi...până când nu RESPECTĂM dumnezeirea din noi!"

Nu poţi face casă luminoasă şi senină, avându-l, ca veşnic musafir, pe Satana...!

După ce ne-om reobişnui să nu mai ţinem la formele goale de rost şi de viaţă, ale aşa-zisei "civilizaţii moderne", ci la "sărăcia" luminoasă şi VIE,  a CREDINŢEI ÎN HRISTOS/LUMINA LUMII...după aceea vom re-învăţa sa fim oameni şi-l vom recunoaşte pe cel rău, şi-l vom alunga dintre noi. Până atunci, însă, cât vom vorbi singuri, ca nebunii, în plină stradă, având iluzia că, la capătul "satelitic" al celularului sunt oameni cu suflete şi cu Duh... - NICIO NĂDEJDE!!!

...Şi Rudolf Steiner/fondatorul antroposofiei, spune cam acelaşi lucru, în exprimări surprinzător de dure: "Stadiul Vulcan, care va succede Stadiului Pământ - va face ca <<răul>> să devină <<prost>> - şi, astfel , consecinţa va fi auto-excluderea sa din umanitate/societatea umană!"

Doamne,-ajută!

Cu, mereu, aceeaşi admirativă preţuire şi caldă prietenie,

Adrian Botez