ARTICOLE

| PRIMA PAGINA | INAPOI

 

PRECEDENTUL KOSOVO, URMEAZĂ PRECEDENTUL UCRAINA!

(...dar şi despre peripeţiile de la metrou şi despre un oarecare acar...!!!)


 

 

...În Europa ultimilor 24 de ani, termenii politici pot fi înlocuiţi, fără prea mare pagubă, cu termenii folosiţi la metrou: „A fost staţia X, cu peronul pe...dreapta – urmează staţia Y, cu peronul pe...stânga!” (...”stânga” şi „dreapta” sunt folosite, şi în politica Iudeo-Masoneriei, ca şi la metrou, strict convenţional! – pentru că, dacă vii din sensul şi pe direcţia opus/opusă, „stânga” devine „dreapta”, şi „dreapta” devine „stânga”, şi...v-aţi prins, nu?).

Aşa s-ar putea rezuma şi actualitatea politico-economică (la drept vorbind, mai mult economică, decât politică!), din Europa anului 2014 (când miriade de Kasandre [1] , cu glas mare, vestesc destrămarea Ucrainei!) , urmând după situaţia politico-economică a anului  2008 (în februarie 2008, cu Înalta Binecuvântare a Înaltei Porţi de la Washington, Adunarea din Kosovo, dominată de membri ai UCK [2] -ului albanez teroristo-islamic, a declarat, unilateral, că provincia Kosovo este independentă și că trebuie să fiecunoscută şi recunoscută ca REPUBLICA KOSOVO”!).

A fost precedentul Kosovo, cu peronul spre Washington-Berlin-Moscova, urmează precedentul Ucraina, cu peronul spre Moscova-Berlin-Washington…asta dacă, dragi pasageri ai Metro-Europei, nu priviţi, cumva, din direcţia opusă!

Şi, fireşte, şiragul lucrurilor nu se va opri aici, pentru că fiecare eveniment criminal, clocit de Iudeo-Masoneria Mondialistă, se constituie, aproape de la sine, într-un precedent, pentru toate câte vor urma, de acelaşi soi şi cu aceeaşi duhoare!

…Atunci, în februarie 2008,  avertizam asupra importanţei capital-catastrofale (pentru politica actuală, de re-împărţire a lumii şi a Europei, în special):

“(…)Acestea : <<Vrem să decidem noi, nu poporul român!>> – nu sunt cuvintele (rostite, azi, 20 februarie 2008, cu o siguranţă de sine neclintită, precum aceea a lui Galileo Galilei: “Eppur si muove!”) unui budapestan sau chilian, ci ale şefului CNS (Consiliul Naţional Secuiesc)-Covasna, Barna Benedek. Adică, ale unui locuitor al (până una-alta) României…Şi cei care locuiesc/locuiau în România, până azi, cel puţin, se numesc/numeau <<români>>…De azi, însă – sau foarte curând! – se vor numi aşa cum vrea Washington-ul, probabil…urmând <<doleanţele>> minorităţilor…!!! Căci, de-acum înainte, prin <<precedentul Kosovo>>(CARE PRECEDENT EXISTĂ!!!), va fi NU un Pământ al popoarelor majoritare, pe Terra – ci un teritoriu de vânătoare/hăituire a Neamurilor Sacre, de către clanurile minoritare…(exact inversul a ceea ce pretindea, verbal (!!!) <<madam>> UE că ar vrea…s-a văzut, în aceste zile, câte parale face <<voinţa UE>>…). Numai astfel se va putea instaura un HAOS SUFICIENT ŞI EFICIENT!!!…pentru Imperiul Americano-Ginghishanesc…

În urbea Sfântul Gheorghe (pe care noi, în mod greşit, o mai vedem, pe hartă, ca aparţinând de statul numit România…) – vreo sută-două de secui au făcut, azi, 20 februarie 2008, un miting, prin care-şi exprimau solidaritatea cu<<statul>> Kosovo…şi solicitau (…)<<ACELAŞI DREPT>> (de declarare, adică, a independenţei, precum în Kosovo!!!). Dana Grecu, de la Antena 3, l-a întrebat, uluită, pe suavul şef al CNS (Consiliul Naţional Secuiesc)-Covasna, Barna Benedek : <<Deci, v-ar fi pe plac inclusiv independenţa?>> – iar răspunsul senin a fost: <<Bineînţeles!>> CE SĂ MAI TRADUCEŢI, DOMNILOR MAGHIARI?! Să traduceţi mutra lui Benedek, cel atât de împăcat cu <<dreptatea cauzei pentru care luptă>> – să-i facă, adică, <<factori decizionali>> definitivi (că <<temporary>> sunt, încă după 1989…), în România, pe secuio-maghiari?! Să traduceţi afirmaţia SPUSĂ ÎN ROMÂNEŞTE, că seraficul Benedek doreşte <<exclusiv poliţie maghiară>> (…după care, evident, va aduce, în ex-România, husari şi honvezi şi jandarmi cu pană de cocoş la pălărie, ca să-i <<muster>> cu focul lui Dűcsö Csaba – în <<NINCS KYEGELEM!-Fără milă!>> – pe <<porcii de valahi>>, ca-n perioada <<de aur>> horthystă, a anilor 1940-1945!!!). …Unii ar spune că <<SUA nu vor CHIAR acest lucru!>> Da? Aşa ziceau şi sârbii, până să-i convingă actul unilateral albanezo-ucekisto-<<kosovar>>…Azi, regretă că au aşteptat, legal, <<tratativele>>, în timp ce <<kosovarii>> lucrau de zor, cu SUA dimpreună! Pentru că, azi, NIMIC NU MAI ESTE LEGAL, DECÂT DACĂ ZIC(E) SUA!!! Tot aşa, nimic nu este ilegal, dacă este înfăptuit de SUA (…). Kelemen Hunor, liderul UDMR, a spus cu guriţa lui: <<E sigur că România va recunoaşte Kosovo… pentru că aşa vor SUA!>>… (şi SUA vor cum vrea minoritatea de clan a benedecilor şi markobelilor!!!) …da, UDMR, pe exact aceeaşi lungime de undă cu heruvimul Benedek: <<Bine ar fi ne sprijine, în doleanţele noastre, SUA…>>

Când cineva spune, azi – ca dl Cristian David, de la Interne (la fel precum consilierul lui Băsescu – alde Degeratu…) :<<Să vedem cum vor evolua lucrurile!>>, spune, de fapt: <<Să vedem ce ne vor comanda SUA!(…)>> – cf. Adrian Botez, art. <<VREM SA DECIDEM NOI, NU POPORUL ROMÂN!>>, în neamul-romanesc.com.

…Spuneam despre precedentul Kosovo, că va fi catastrofal, creând consecinţe extrem de grave (care, la rândul lor, se vor constitui/institui în „precedente”, pentru alte „precedente” croite ad-hoc..., şi tot aşa, până se va alege praful de Planeta Terra!), pentru întreaga Europă a Neamurilor şi chiar a statelor-naţiuni (de la Valaho-România[despre a cărei sfârtecare completă şi complexă tot primim veşti şi hărţi, de peste tot!!!], Georgia asiato-caucaziană, Ucraina asiato-europoidă - şi până la Belgia vallono-flamandă, ori Italia, care poate oricând să piardă Piemontul [şi, în genere, Nordul Italiei]… ori cazul Ţării Bascilor şi al provinciei Catalunia, care sunt cvasi-secesioniste, încă de pe acum, vis-à-vis de Spania…)?! Iată că nu eram singurul care grăiam nebunia asta – ex-premierul “moldovean” (?!) Mircea Druc vorbeşte, despre Ucraina, în noiembrie 2013, cam la fel (dar, în grăirea lui, peronul ar fi pe “stânga” – v-am explicat eu cum e cu “direcţiile” şi cu “sensurile”, azi, în lume!):

Mircea Druc se așteaptă la implicații negative ale deciziei Ucrainei, care a respins semnarea unui acord important în relația cu UE.

Întrebat cum a convins Moscova Kievul se oprească din acest drum european, Mircea Druc a îndemnat ca <<dușmanul>>, Moscova, să nu fie căutat în afară:

<<Moscova este cointeresată și a făcut tot posibilul, dar eroarea capitală, clasică, istorică, aparține lui Victor Ianukovici. El a făcut greșeala asta, el putea să reziste, putea să meargă până în pânzele albe, a făcut și a greșit, și-a făcut harakiri politic, s-a terminat cu el, acuma nu o să-l poată lua nici Rusia, nici Europa, dar din egoismul lui a făcut-o, fiindcă nu i-a dat nimeni garanție că va mai fi ales al doilea mandate>>, a comentat Druc.

<<Rusia își apără interesele ei. Din punctul meu personal de vedere, situația este atât de gravă, încât România noastră și Basarabia noastră sunt așa, printre altele, un capitol mic, acolo>>, a apreciat fostul premier.

<<Și într-un caz și în altul: dacă Ianukovici semna (acordul cu UE – n.r.) și începea aderarea, urma destrămarea Rusiei;  DACĂ NU A SEMNAT, URMEAZĂ DESTRĂMAREA UCRAINEI>>” – cf. Digi 24 HD - Digi24.ro, din 30.11.2013.

…Că veni vorba: şi când voiau adere ucrainenii la NATO, s-au rostit vorbe care tot a “destrămare” sunau:

Cedarea Crimeei catre Ucraina, cele 17 milioane de etnici rusi si teritoriile <<luate de la alte state>> au fost argumentele lui Vladimir Putin impotriva aderarii Ucrainei la NATO, a declarat pentru NewsIn o sursa care a participat la discutiile cu usile inchise ale Consiliului NATO-Rusia.

In discutiile sustinute cu usile inchise, Putin nu s-a referit deloc la scutul antiracheta, criticand in special promisiunile facute Ucrainei ca va putea adera intr-o zi la NATO.

<<STATALITATEA UCRAINEI AR PUTEA FI AMENINTATA IN CAZUL IN CARE VA ADERA LA NATO>>, a spus Putin, potrivit sursei citate.

Presedintele in exercitiu a facut referire de doua ori la etnicii rusi din Ucraina, a doua oara omitand termenul <<etnic>>, si spunand <<DESIGUR CA AVEM UN INTERES IN UCRAINA, DE VREME CE AVEM 17 MILIOANE DE RUSI ACOLO>>” – cf. romanialibera.ro, 4 aprilie 2008.

…Eh, acum, chestia cu “sensurile” şi cu “direcţiile” se poate şi extinde, dacă doreşte/voieşte, cineva, facă pe prostul/proştii (şi “câţi ca ei”!). Spre exemplu, înşişi ucrainenii au opinii, despre propria lor destrămare (de ce n-ar avea? - doar sunt, şi ei, oameni cu mari păcate, şi au provocat, la rândul lor, în istoria nu prea îndepărată, atâtea destrămări şi rapturi teritoriale, unele de-a dreptul strigătoare la cer! – …numai că mă amuză, teribil, cum hoţii ucraineţi strigă, acum, la ananghie, tot “hoţii! – de…alţii!”, în cazul nostru, “hoţii” ar fi…ŞIromânii”, printre alţii – fie iertaţi, însă, în privinţa valahilor, pentru că, sărmanii ucraineni de azi, cum zice şi Hristos, despre călăii lui:  Nu [mai] ştiu ce fac!” ):

UCRAINA AR PUTEA REPETA SOARTA IUGOSLAVIEI ÎN URMĂTORII ANI, ŢARA AR PUTEA PIERDE O SERIE DE TERITORII – au pretenţii teritoriale ROMÂNIA şi Ungaria, şi acestea le exprimă tot mai puternic. Kievul ar trebui fie recunoscător Moscovei pentru că aceasta nu ridică problema teritoriilor din partea de est şi din peninsula Crimeea. În plus, ÎN UCRAINA EXISTĂ “KOSOVO” – PROBLEMA TĂTARILOR DIN CRIMEEA. O explozie poate fi provocată oricând, e suficient doar ca serviciile speciale din Turcia şi SUA “să lucreze” la această problemă. După aceasta este posibil scenariul de intervenţie a forţelor internaţionale, sub egida ONU sau NATO (…).în România şi Ungaria problemele “teritoriilor pierdute” se abordează permanent în rândul politicienilor şi în mass-media. În România, deja de la destrămarea Uniunii Sovietice au ridicat problema Bucovinei şi Basarabiei, acum regiunea Cernăuţi şi zonele de vest a regiunii Odesa” – cf. Alexandr Samsonov, Cotidianul VOENNOE OBOZRENIE, preluat de Academia Română, Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI).

…Ce putem a zice noi, mai mult decât se zice în paginile ştiinţifice ale Academiei Române?  Doar cităm o ştire de la metrou (veţi zice că am luat-o razna “di tăt”!), de prin noiembrie 2010:

Trenul circula de la staţia Piaţa Unirii 1 la Timpuri Noi, pe Magistrala 3, Preciziei- Anghel Saligny, când ultimului vagon al metroului a deraiat”- cf. www.mediafax.ro.

Aha! (zicem noi) – va să zică, până şi metrourile pot deraia, deşi-s făcute (cu bord cu tot!) din cel mai bun oţel…!

Păi, de ce n-ar putea “deraia” şi planurile globalisto-mondialiste (care planuri-plănuiri se tot găsesc, fie uitate în vreo valiză “diplomat”, pe banchete de tren, fie prin serviete lăsate, de izbelişte, prin parcuri…!) ale Iudeo-Masoneriei (cu diversele ei filiale locale!), când un iudeo-mason (chiar dacă s-o fi intitulând el Mare Maestru, sau cum mama naibii…!) nu e făcut din oţel (nici măcar dintr-ăla prost!), ci din carne, oase, oleacă de creieraş şi din multe, mult prea multe păcate…!

…Eu cunosc un acar…unul, Hristos îi zice…, care poate să deraieze orişice, de la metrouri, la planete şi constelaţii…şi pâ-â-ână la iudeo-masoni!!! Mai bine am sta, şi-am mai gândi, şi am mai medita noi şi la cele frumoase şi bune, ba chiar minunate, înfăptuite, PENTRU NOI (…că doar nu pentru cârtiţe şi limbrici ori tenii, care ori sunt oarbe/cârtiţele, ori se bagă prin labirinturi de maţe/limbrico-teniile  – scurt: ăstora nu li-i scris să vadă lumina, vreodată, pentru că nu le-a pus “natura” cap între umerii cei săltaţi înspre cer!), de către Cel de Sus – iar nu numai la “destrămări” de ţări şi de popoare (pentru că Neamurile - …care stau la rădăcina metafizică a popoarelor manifestate istoric! -  …Neamurile astea, zic, nu le-a făcuto-plămădit, din plastilină,  mămicuţa iudeo-masonuţului de care tot vorbim şi care tot vrea, din inimă şi din rărunchi, să fie…”vorbit” de toţi, cu toate că, ipocrit, îşi spune …“discretul”! - ci le-a decis UNU-Dumnezeu!).

Pentru că, dacă “acarul” cu pricina se apucă să destrame (după ce-şi scuipă, zdravăn, muncitoreşte, în palme!), apoi, vă rog să mă credeţi, nu se va opri El, cu “destrămatul,  la o pârlită de Ucraină, şi nici în faţa unor falnice şi făloase State Americane (cutremurato-atenţionate, zilnic, de “acar”, pe linia Mendcino-San Andreas/California!) – şi nici măcar nu va şovăi, intimidat (şi nici nu va căsca gura!) de atâta grozavă uimire, în faţa unui “luptător” (musculoso-kaghebist!), cu tigrii siberieni şi cu balenele albastre sau verzi…pe pereţi, cum se umflă în pene (“ţarul”!) Putină-Vodă…!!!

Nu-nu! E bine nu-l stârniţi, pe “acarul” cu pricina! Mai încetişor ( rugăm din suflet!), “cu pianul pe scări”!

                                                                      prof. dr. Adrian Botez

 

 

 

 

 [1] - Cu “K”, de la “DiKtat”!!

[2] - UCK - terorismul islamic imbracat in haine etnice. UCK - miscarea separatist-terorista a extremistilor albanezi din Kosovo si Metohia si-a creat imaginea publica de grupare care militeaza pentru <<drepturile omului>>, prin intermediul unor firme specializate.

In acest scop au fost folosite serviciile unor agentii de relatii publice, cum ar fi Hill&Knowlton, Rudger Finn (recent reinregistrata sub numele de Global Affairs), si alte firme de lobby active in Congresul American. O parte din sumele obtinute din traficul de droguri si din alte activitati ilegale ale UCK au revenit acestor redutabili profesionisti ai dezinformarii.Cu toata imaginea de <<victim>> inocente, care lupta legitim pentru apararea drepturilor populatiei albaneze, UCK-ul nu s-a sfiit sa intrebuinteze cu predilectie metodele violentei si terorii - asasinate, diversiuni, sabotaje -, dar si politice, respectiv referendum pentru secesiune, stabilirea unui guvern ilegal, a unei autoritati <<paralele>> si a unui sistem de educatie diferit de cel de stat.Conform legilor internationale, daca un grup politic intrebuinteaza ca mijloace de lupta terorismul si alte instrumente ce contravin legislatiei internationale, o asemenea actiune trebuie calificata drept terorista, iar cei care o comit sunt de regula condamnati, indiferent de orientarea lor ideologica.Fara nici un dubiu, UCK este un grup terorist. UCK-ul a devenit exceptia de la aceasta regula (n.n.:a condamnării mondiale a terorismului), manifestarile lor fiind incurajate pe fata, de reprezentatii USA si ai Germaniei” – cf. George Roncea, în art. Kosovo şi penetrarea terorismului Islamic în Europa, din ZIUA, Nr. 4154, sâmbătă, 9 februarie 2008.