ARTICOLE

| PRIMA PAGINA | INAPOI

 

IPOCRIZIA TERORISTĂ. „CAZUL SENATORULUI DAN ŞOVA”. COMPLEXUL LUI IEHOVA.

Motto: Ştia ce e adevărul  şi a ales, totuşi, forţa. Ştia ce este omenia, şi a ales tirania. S-a înjosit de două ori: o dată în faţa lui însuşi, a doua oară în faţa popoarelor care au ajuns sub puterea sa…” (Friederich Dürrenmatt – “ Romulus cel Mare”)

1-BURGASUL ŞI TALMUDUL

...Privim, în ziare şi la televizor, ştirile despre „teroristul de la Burgas” – şi rămânem stupefiaţi atât de

1-cât de nesigure sunt datele  despre împrejurările şi despre rezultatul atentatului - şi cât de sigure şi violente sunt acuzaţiile,

2-cât şi de evidentul rasism, de tip  NAZIST, al înşişi acuzatorilor!

UPDATE Atentat pe aeroportul Burgas din Bulgaria, niciun cetatean roman printre victime. Premierul Israelului acuza Iranul

de R.M.     HotNews.ro

Miercuri, 18 iulie 2012, 18:51 Actualitate | Internaţional

 

rft Potrivit Novinite.com, miercuri,  la ora 20.20, BILANTUL VICTIMELOR  SE RIDICASE LA SAPTE PERSOANE si al ranitilor la peste 20 in urma  atentatului impotriva turistilor israelieni de pe aeroportul  Burgas, din Bulgaria.

UPDATE 5:45 Ministrul de Externe israelian a confirmat, joi, ca CEL PUTIN 31 DE CETATENI ISRAELIENI AU FOST RANITI DINTRE CARE TREI SE AFLA IN STARE GRAVA. Ministrul NU A DORIT SA COMUNICE NUMARUL ISRAELIENILOR MORTI, pentru ca identificarea cadavrelor este inca in curs de desfasurare, anunta AFP
” –

UPDATE 19:50 Peste 27 de turisti israelieni au fost transportati la spitalul din Burgas. Trei dintre ei se afla in stare critica” –

... şi, apoi: „Atentatul din Bulgaria a vizat un autobuz ce transporta turişti israelieni ce coborâseră dintr-un avion charter şi se îndreptau spre o staţiune balneară.
CINCI ISRAELIENI AU FOST UCIŞI, precum şi şoferul bulgar şi autorul kamikaze, atentatul provocând şi rănirea a peste 30 de persona
e” – cf. romanialibera.ro., din 20 iulie 2012… (n.n.: “şapte” a fost numărul folosit pentru şocarea opiniei publice - …apoi, numărul de “lămurire”, care nu are impact impact emoţional, ci doar mental, tardiv: “cinci”, PLUS “şoferul bulgar şi autorul kamikaze…!) -

 

...şi, imediat, la modul „mordant”-lătrător: UPDATE 20:25 Premierul israelian Benjamin Netanyahu a acuzat Iranul pentru organizarea atacului terorist.

"IRANUL ESTE RESPONSABIL PENTRU ATACUL TERORIST DIN BULGARIA, VOM AVEA UN RASPUNS PUTERNIC IMPOTRIVA TERORII PRACTICATE DE IRAN", a spus premierul israelian” –

...şi, deşi iranienii şi arabii afirmă:

REPUBLICA ISLAMICĂ IRAN, CARE ESTE CEA MAI MARE VICTIMĂ A TERORISMULUI, APRECIAZĂ CĂ A PUNE ÎN PERICOL VIAŢA UNOR PRESOANE NEVINOVATE ESTE (...) UN ACT INUMAN ŞI ÎL CONDAMNĂM FERM", a declarat Ramin Mehmanparast, potrivit televiziunii iraniene în limba arabă, Al-Alam.

"Poziţia Iranului este de a condamna orice act terorist în lume", a adăugat acesta” -

şi:

UPDATE 22:28 GRUPAREA RADICALA SIITA HEZBOLLAH A NEGAT IMPLICAREA IN ATACUL TERORIST DIN BULGARIA. Un reprezentant a numit acuzatiile drept ridicole, mentionand ca Hezbollah "nu duce un razboi cu turistii israelieni" – totuşi şi mereu:

„MINISTRUL ISRAELIAN AL APARARII, EHUD BARAK, A NUMIT CA PRINCIPALI SUSPECTI GRUPURILE HEZBOLLAH SI HAMAS, anunta Novinite.

UPDATE 22:00
AUTORITATILE DIN BULGARIA SUNT ACUZATE CA NU AU LUAT IN SEAMA SEMNALELE VENITE DIN PARTEA PRESEI SI DIN PARTEA SERVICIILOR DE INFORMATII ISRAELIENE. Casa Alba condamna vehement atentatul”.

...Vinovat, ORICINE! Da, oricine e vinovat (iranian, bulgar, arab...)! - ...dar, oare, acest atac nu are, ca punct de pornire, vina altora, decât iranienii, bulgarii, arabii...?! „NU!” – este, mereu, răspunsul arogant al evreilor plutocraţi, îngânaţi, cu obedienţă, de lacheul lor militar/”milităros”, care furnizează evreilor din Israel nu doar cele mai moderne şi sofisticate arme de atac, ci şi „carne de tun” -  SUA...!

Ei, tocmai de aceea... „n-are ursul coadă”!

Pentru că:

Regimul sionist, care este responsabil pentru actele teroriste organizate în Liban, Palestina şi împotriva savanţilor nucleari iranieni, (...) este dispus să lanseze acuzaţii lipsite de fundament împotriva altor state pentru a le face să uite de caracterul său terorist", a insistat Mehmanparast” romanialibera.ro.

Un posibil răspuns, la o eventuală cauză “retrospectivă” a atentatului din Burgas:

Savantul Mostafa Ahmadi Roshan, implicat în controversatul program nuclear iranian, a fost ucis miercuri de explozia unei bombe magnetice, montată de un motociclist pe automobilul său, la Teheran.

Un atentat cu bombă de acelaşi fel comis în ianuarie 2010 s-a soldat cu moartea lui Masoud Ali Mohammadi, profesor la Universitatea din Teheran” – cf. evz.ro, duminică, 15 ianuarie 2012.

Dar, în total, oamenii de ştiinţă iranieni, asasinaţi, în ultimul an, sunt 4…iar lista oficialilor iranieni, asasinaţi  de Mossad (colaborând, fireşte, cu CIA!), în legătură cu dorinţa israelită, de stopare a programului nuclear iranian, este mult mai mare:

Lista oficialilor, cercetatorilor si oamenilor de stiinta iranieni implicati in programul nuclear al Teheranului care au disparut sau au fost asasinati a inceput sa devina tot mai mare, incepand din 2007:

* Alireza Asgari, un fost ministru adjunct al apararii, a disparut in timp ce vizita Turcia, in 2006. Se crede ca s-a predat unei agentii de informatii straine.

* Ardeshir Hossein-Pour, om de stiinta care lucra la centrul de imobagatire a uraniului de la Isfahan, a murit pe neasteptate, in 2007, la varsta de 44 de ani. Explicatia oficiala a fost ca "s-a sufocat cu gaz".

* Massoud Ali Mohammadi, profesor de fizica si energie nucleara la Universitatea din Teheran, a fost ucis cand o bomba controlata de la distanta a explodat in apropiere de locuinta sa, in ianuarie 2010.

* Shahram Amiri, fizician care lucra la centrala de la Natanz, a disparut in timp ce se afla in pelerinaj la Mecca, in mai 2009. Omul de stiinta a aparut brusc in Statele Unite, dupa care s-a reintors in
Iran , in iulie 2010, unde a disparut din nou, fiind probabil arestat de autoritati sub acuzatia de tradare.

* Majid Shahriari, membru al Facultatii de inginerie nucleara de la Universitatea Shahid Beheshti din Teheran, a fost ucis la 29 noiembrie 2010, atunci cand doua persoane aflate pe o motocicleta au atasat o bomba magnetica de fereastra masinii sale. The Telegraph scrie ca acest tip de asasinat pare sa fi devenit "modus operandi" in
campania de eliminare a oamenilor de stiinta iranieni.

* Fereydoun Abbasi, profesor si el in cadrul Universitatii Shahid Besheshti, a fost ranit in aceeasi zi, intr-un atac similar. Trei luni mai tarziu, Abbasi a devenit sef al Organizatiei iraniene pentru Energie Atomica.

*  Darioush Rezaei-Nejad, care studia pentru un masterat in electronica la Universitatea Khajeh-Nasir Tousi, a fost impuscat mortal in Teheran, in iulie 2011. Potrivit unor informatii, el era absolvent al Universitatii Malek-e-Ashtar, afiliata Ministerului Apararii din
Iran .

*
Generalul Hassan Tehrani Moghaddam, care s-a aflat in fruntea programului de rachete iraniene, a murit intr-o explozie puternica ce s-a produs la baza militara Amir Al-Momenin din Bidganeh, in apropiere de Karaj, la vest de capitala Teheran. Incidentul a avut loc la 12 noiembrie 2011…etc.”

…Mda…Niciun oficial israelian sau american nu a confirmat sau negat informatiile privind o posibila campanie de sabotaj impotriva programului nuclear iranian.

Si totusi, cine-i omoara pe iranieni?
Experti americani si ziare israeliene afirmau recent ca Agentia Centrala de Informatii (CIA) din Statele Unite si serviciul secret israelian Mossad desfasoara in prezent operatiuni sub acoperire "eficiente si agresive" pentru a elimina iranienii implicati in dosarul nuclear al Teheranului. Moartea lui Roshan pare sa faca si ea parte din aceeasi campanie de asasinare a oamenilor de stiinta iranieni, declansata dupa 2007.

Valul de asasinate a fost insotit de mai multe explozii produse la centrale nucleare iraniene (cel putin patru in ultimul an), precum si de aparitia unui nou virus informatic, Duqu, ce a afectat sistemul de computere al centralelor nucleare. Duqu este o versiune mai sofisticata a viermelui Stuxnet, care a afectat centrifugele iraniene in 2010. Informatii provenite din mai multe surse au indicat hackerii israelieni drept sursa a virusului Stuxnet, care a dereglat sistemul de computere al reactoarelor nucleare iraniene in 2010. Aparitia virusului Duqu este pusa de experti tot pe seama israelienilor: codul noului virus este bazat pe aceeasi sursa ca Stuxnet (…). Vorbind la cateva zile dupa explozia ce s-a produs la baza militara Amir Al-Momenin din Bidganeh, in apropiere de Karaj, la vest de capitala Teheran, in noiembrie 2011, in urma careia a murit generalul Moghaddam, ministrul israelian al Apararii, Ehud Barak, a spus
:"POT SA FIE MAI MULTE CA ACEASTA (n.n.: explozia ce s-a produs la baza militara Amir Al-Momenin din Bidganeh, în apropiere de Karaj, la vest de capitala Teheran). Iar miercuri, la cateva ore dupa asasinarea lui Roshan, generalul Yoav Mordechai, purtator de cuvant al armatei israeliene, a scris pe pagina sa de Facebook: "NU STIU CINE S-A RAZBUNAT PE OMUL DE STIINTA IRANIAN, DAR IN MOD CLAR EU NU PLANG DUPA EL"cf. Adrian Novac,Cine îi omoară pe oamenii de ştiinţă iranieni?”, joi, 12 ianuarie 2012, HotNews.ro.


…Pentru anchetarea atentatului de la Burgas, soldat cu moartea a 5-6-7 (?!) morţi, din rândul unor turişti israelieni, au fost angajate TOATE poliţiile şi serviciile secrete din lume, alături de Mossad: Interpol, CIA, Serviciile secrete engleze, franceze etc. etc. etc. Pentru anchetarea morţii savanţilor iranieni…au existat doar “omeneştile şi milostivele” vorbe ale lui Ehud Barak: “POT SA FIE MAI MULTE CA ACEASTA (n.n.: explozia ce s-a produs la baza militara Amir Al-Momenin din Bidganeh, în apropiere de Karaj, la vest de capitala Teheran, în noiembrie 2011, in urma careia a murit generalul Moghaddam) - “DAR, ÎN MOD CLAR, EU NU PLÂNG DUPĂ” …EI!!!

…Ce contează moartea unor…”animale, prin comparaţie cu “MARTIRIUL ZEILOR ISRAELIŢI?! “El (n.n.: Talmudul) proclamă că singuri jidovii sunt oameni, pe când goimii nu sunt decât animale (…)”.

Chiar aşa – iată citate din Talmud:

 URMAȘI AI LUI ABRAHAM, DOMNUL V-A ZIS: ... VOI SUNTEȚI OAMENI, - PE CÂND CELE­LALTE POPOARE ALE LUMII, NU SUNT FORMATE DE OAMENI,... CI DE BESTII.

 OVREII SUNT OAMENI,... PE CÂND GOIMII SUNT PORCI”.

NE-OVREII SUNT CÂINI ȘI MĂGARI”.

GOIMII, FIIND NIȘTE BESTII, - DATE DE DUMNEZEU ÎN­SUȘI, JIDANILOR, - ACEȘTIA AU, ASUPRA LOR, DREPTUL DE VIAȚĂ ȘI DE MOARTE PE CARE OMUL O ARE ASUPRA ANI­MALELOR ȘI MAI ALES ACELA DE A LE EXPLOATA, CA PE NIȘTE VITE DE MUNCĂ, CÂT POATE ȘI ÎN SINGUR PROFITUL SĂU.

PRECUM OAMENII DOMNESC ASUPRA ANIMALELOR, AȘA ȘI OVREII TREBUIE SĂ DOMNEASCĂ ASUPRA CELORLALTE NAȚII ALE PĂMÂNTULUI”.

După Talmud, „Mesia va da imperiul lumii ovrei­lor, cărora vor servi și se vor supune toate popoa­rele”.

Peste tot pe unde se stabilesc ovreii, trebuie ca ei să devină stăpâni, - și până ce nu obțin dominația absolută, trebuie să se considere ca exilați și ca prizonieri. Chiar când ajung să guverneze orașele, - dacă nu le stăpânesc pe toate, - ei nu vor înceta să strige: Jale! Grozăvie!”.

Dar să lăsăm să vorbească și un ovrei contempo­ran[120]:

„FĂRĂ LEGE (TALMUDICĂ), FĂRĂ ISRAEL CARE SĂ O PRAC­TICE, LUMEA NU AR MAI EXISTA. DUMNEZEU AR FACE-O SĂ REINTRE ÎN NEANT. ȘI LUMEA NU VA CUNOAȘTE FERICIREA, DECÂT ATUNCI CÂND SE VA FI SUPUS IMPERIULUI UNIVERSAL AL ACESTEI LEGI, - ADICĂ IMPERIULUI JIDOVILOR.

Prin urmare, POPORUL OVREIESC ESTE POPORUL ALES DE DUMNEZEU CA DEPOZITARUL VOINȚEI ȘI DORINȚELOR SALE; EL ESTE SINGURUL CU CARE DIVINITATEA A AVUT UN LEGĂ­MÂNT; EL ESTE ALESUL LUI DUMNEZEU... ISRAEL ESTE AȘEZAT CHIAR SUB OCHIUL LUI IEHOVA; EL ESTE FIUL PREFERAT AL CELUI ETERN, FIU CARE ARE, SINGUR, DREPT LA IUBIREA, LA BUNĂVOINȚA, LA PRO­IECTA SA SPECIALĂ.

Ceilalți oameni sunt puși dedesubtul ovreilor, ei n-au drept, decât prin milă, la dărnicia divină, - pentru că numai sufletele jidovilor se trag din primul om...

Bunurile care sunt încredințate națiilor, aparțin în realitate lui Israel.

ACEASTĂ CREDINȚĂ ÎN PREDESTINAREA ȘI ÎN SELECȚIA LOR, A DEZVOLTAT LA OVREI O TRUFIE IMENSĂ” – cf. Nicolae Paulescu, în “Spitalul, Coranul şi Talmudul”, II, Patima de dominaţie. Citatele sunt extrase din “Talmud Babli”, Maimonide şi Bernard Lazare - “L' Antisemitisme”, pp.8-9.

…Noi suntem încredinţaţi că Hitler nu putea să aibă profesori de rasism, mai buni şi convingători, decât pe rabinii talmudici evrei!!!

Dar ce zice „comunitatea internaţională”, despre această situaţie, de mârşăvie asasină?!

NIMIC! Se gudură, ca de obicei, pe lângă „închinătorii Banului”, plutocraţia evreiască, îi deplâng, EXCLUSIV, pe plutocraţii (şi mai puţin...plutocraţii!), pe MAFIOŢII INTERNAŢIONALI IUDEI...!!!

...Fucţionează, SFRUNTAT DE EVIDENT, „Cântarul cu două măsuri”, căruia şi România îi cunoaşte, acum (ca şi în trecut, când NIMENI n-a întrebat poporul român, prin Instituţia REFERENDUMULUI, dacă acceptă să dea 1% din PIB-ul României, anual, Uniunii Masonice Europene, cu dreptul de...a se împrumuta FORŢAT, cu dobânzi uriaşe, aleatorii, de la FMI, BM, BERD etc., sau dacă acceptă să-i moară copiii, „de-a moaca”, pentru intersele NATO, adică, ale petroliştilor americani şi pentru protecţia Israelului, în Afghanistan, Iraq etc.!) – îi cunoaşte foarte bine efectele: şapte milioane şi jumătate de români nu contează, pentru „democraţii lui Peşte”, din UE („merkăloaie” şi „barroşi”!) - ...în schimb, un singur om, Golanul cu Tricou Albastru, Băsescu Traian, pentru că le-a promis că-i lasă, în continuare, pe mafioţii iudei, să jupoaie România, de tot ce mai are, pe pământ, sub pământ, în aer şi-n ape... – ARE DREPTATE, ÎN TOT ŞI ÎN TOATE (ca şi Roberta-Hoaţa de Voturi, din 2011, ca şi Blaga-Videanu-Berceanu, Hoţii de Voturi, din 2009...)!!!

Democraţie, taică, „pe picior”!

Nu mai contează, nici cât o ceapă degerată, votul „prostimii”, dar...”SĂ NU CUMVA SĂ NU AVEŢI DEMOCRAŢIA PE CARE V-O IMPUNEM NOI!”

...CÂTĂ IPOCRIZIE – VIOLENTĂ ŞI TERORISTĂ!!!

***

 

2-… “ACEASTĂ CREDINȚĂ ÎN PREDESTINAREA ȘI ÎN SELECȚIA LOR, A DEZVOLTAT LA OVREI O TRUFIE IMENSĂ”. CAZUL SENATORULUI DAN ŞOVA.

…Zilele acestea, de început de august, au mai multe semnificaţii, pentru noi, românii. Înafară de certitudinea că România este o colonie a bandiţilor imperialişti, ai rasei albe (dintotdeauna, agresori veninoşi şi hămesiţi, ai popoarelor cinstite şi liniştite, în munca şi trudirea lor întru Duh!), ai Europei (portughezo-evrei, de-ai lui Juan Manuel Durrao Barrosso, mai mult, ACUM!) – mai avem, cel puţin una: aceea că EVREII NU SUNT DELOC STRĂINI  DE MANCURTIZAREA ŞI DE JUGUL NOSTRU NEO-COLONIALIST!

Dimpotrivă, EI SUNT REGIZORII PIESEI EUROPEANO-MONDIALO-MONDIALISTE!!!

Cazul senatorului PSD Dan Şova” este extrem de concludent, în acest sens.

Domnul Sova a comis, dintr-un nationalism excesiv, dintr-un antisemitism prost mascat sau dintr-o grava incultura, o eroare fundamentala pentru un politician. Domnia sa negat existenta Pogromului de la Iasi, sustinand ca niciun evreu nu a avut de suferit pe teritoriul Romaniei. Sigur ca in aceasta tara, unde politicienii sunt intr-un concurs din ce in ce mai febril de rostit tampenii, afirmatia lui Dan Sova n-a provocat mai mult decat cateva ridicari de sprancene.

Dar domnia sa a calcat intr-una dintre cele mai mari strachini care exista in politica internationala: chestiunea Holocaustului este un tabu recunoscut ca atare de intreaga lume civilizata. De existenta lui Dumnezeu te mai poti indoi, dar de cea a Holocaustului, nu.

Si nu exista politician cu o inteligenta macar medie care sa nu cunoasca si sa nu respecte acest tabu in spatele caruia stau atat de multe crime si atat de multa suferinta.

Dan Sova nu l-a cunoscut sau nu l-a respectat, desi este si absolvent de Istorie, dar ar fi trebuit ca jurist sa stie ca in Romania negarea Holocaustului sau a efectelor acestuia este infractiune si se pedepseste cu inchisoarea.

E drept, Dan Sova n-a ajuns la...
mai mult – cf. art. “Dan Sova, simptomul autismului politic total (Opinii), în ziare.com, de vineri, 12 august 2012.

La mai mult…CE?! La mai mult decât încălcarea revoltătorului (să zicem: “revoltător”, cel puţin, pentru japonezii din Hiroshima şi Nagasaki…care chiar au “ars de tot”/HOLOS+KAUSTOS, în august 1945!!!) “tabu”, sau…la mai multă pedeapsă a “ignoranţei” sale?! Cum să fi fost pedepsit, adică, vă rugăm frumos a ne zice?! Ca Serge Monaste, care a dezvăluit Protocoalele de la Toronto, ale perfidei iudeo-masonerii? Ca Eminescu, ca Goga, ca Nae Ionescu sau Corneliu Zelea Codreanu…sau ca alte milioane de combatanţi naţionalişti, din lumea întreagă…?

Foarte posibil. Dl. senator PSD, Dan Şova, ştiind pe lângă ce bombă amorsată trecuse (deşi, despre “dubioşenia” amorsării ei, au scris autorităţi intelectuale româneşti majore, de la Gh. Buzatu şi Ion Coja, până la Viorel Roman, din Germania:  În 1945, evreii din[tre] graniţele României fără Transilvania de Nord, Basarabia, Bucovina şi Cadrilaterul, AU FOST MAI NUMEROŞI DECÎT ÎN 1940. CAZ UNIC ÎN EUROPA, CARE FACE HOLOCAUSTUL ROMÂNESC PUŢIN CREDIBIL- cf. ro.altermedia.info), a acceptat cele mai dezgustătoare umilinţe, numai să nu facă “bună” cunoştinţă, cu răzbunarea mozaică! Pentru că acuzaţiile erau prea multe şi, în mentalul unei lumi dominate de evreii talmudici, afirmaţiile senatorului român Dan Şova erau nişte crime incomensurabile! Pentru că, nu-i aşa, România a văzut pilduitoarea “LECŢIE DE DEMOCRAŢIE” (de fapt, DE TERORISM INTERNAŢIONAL!!!), dată de NATO (de fapt, de iudaismul internaţional!), prin bombardament necruţător (ucigaş de femei, bătrâni şi copii!), asupra curajoşilor şi demnilor sârbi, de Paştele anului 1999 (doar trădătorul Emil Constantinescu a dat SUA aerodromurile din Arad şi Timişoara, pentru ca primii care să moară bombardaţi să fie…aromânii din Novy Sad!) – americanii scriind, pe bombele lansate: “Paşte fericit!”!

Cât cinism…inimaginabil! Cine a surprins, a reţinut şi a dat răspuns, acestui fapt revoltător?! NIMENI, din toată aşa-zisa “lume democratică”!!!Doar APLAUZE ASURZITOARE, pentru…UCIGAŞI/ASASINI!!!

Fireşte, au sărit, la “chestie”, şi ţiganii…cu toate că nu-s speranţe să le iasă prea mult, din asta… (EVREII NU ÎMPART CU NIMENI!):

Romani CRISS si Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea AntiSemitismului in Romania au depus miercuri plangere penala impotriva senatorului Dan Sova, pentru afirmatiile acestuia cu privire la Holocaust. In plangerea penala, depusa la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, se sustine ca a fost incalcat articolul 6 din OUG 31/2002 privind interzicerea negarii Holocaustului, care se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi (…).Alianţa Civică Democrată a Romilor (ACDR) cere instituţiilor statului să-l sancţioneze pe senatorul PSD Dan Şova pentru declaraţiile publice prin care a negat Holocaustul din România, solicitând conducerii Partidului Social Democrat un punct de vedere oficial faţă de afirmaţiile politicianului. Conducerea Alianţei cere sancţionarea lui Şova pentru declaraţiile făcute în 5 martie 2012, la postul de televiziune “The Money Channel”, în cadrul emisiunii “Oameni şi oameni”, unde a declarat că “pe teritoriul României niciun evreu nu a avut de suferit şi asta se datorează lui Antonescu”.

“Această afirmaţie este o mare jignire adusă minorităţii evreieşti din România. Pentru ştiinţa senatorului Dan Şova precizez că în timpul Holocaustului peste 250.000 de evrei din România au avut de suferit. Negarea Holocaustului din România reprezintă o ofensă adusă inclusiv minorităţii rome. Dacă senatorul Şova nu cunoaşte, îl informez că, alături de evrei, câteva zeci de mii de romi din România au fost victimele Holocaustului. ACDR se solidarizează cu reprezentanţii evreilor din România şi cere instituţiilor statului să ia măsuri împotriva senatorului PSD Dan Şova, pentru declaraţiile sale iresponsabile“, declară preşedintele ACDR, Marian Daragiu (…)” – cf. “Dan Şova şi evreii”, în Război întru cuvânt, 7 martie 2012.

…Văzând “grindina” de deasupra capului său, senatorul PSD, Dan Şova (pentru a rămâne Ministru pentru Relaţia cu Parlamentul!), a bătut metanii, în faţa evreilor:

Având în vedere reactivarea în spaţiul public a unui subiect regretabil, al cărui protagonist am fost în luna martie a acestui an, precum şi lansarea unor atacuri la adresa mea, ce vizează perpetuarea artificială a respectivei teme, doresc să fac următoarele precizări:

Afirmaţiile pe care le-am făcut, în cadrul unei emisiuni tv, despre Holocaustul din România sunt absolut greşite. Am înţeles imediat acest lucru, mi-am asumat public greşeala şi am retractat, fără rezerve, cele declarate. Sunt un om de carte şi un politician responsabil şi doresc să subliniez, încă o dată, că a fost vorba despre o eroare, nu despre convingeri. O eroare regretabilă cauzată de necunoaşterea temeinică a tragicelor evenimente prin care a trecut poporul evreu în timpul celui de al doilea război mondial.

Imediat după acel regretabil moment, m-am retras din prim-planul vieţii politice româneşti pentru a studia şi a-mi completa informaţiile cu privire la acea perioadă tragică în istoria poporului evreu. Am fost la Washington, la Muzeul Holocaustului, unde am avut acces la foarte multe documente care probează şi atestă Holocaustul din România.

Astăzi am certitudinea informaţiei istorice care arata, neîndoielnic, faptul ca în România, în timpul regimului mareşalului Antonescu (1940 - 1944) au fost peste 250.000 de victime din rândul comunităţii evreieşti din România şi ca, în acelaşi timp, membri ai aceleiaşi comunităţi au fost deportaţi în lagăre de concentrare şi expropiaţi de averi.

Am citit si am văzut mărturiile cutremurătoare despre trenurile morţii Iaşi-Călăraşi sau Iaşi-Podul Iloaiei. Am aflat informaţii suplimentare despre pogromul de la Iaşi unde au fost asasinaţi peste 15.000 de evrei şi despre lagărul de concentrare cu evrei de la Călăraşi. Toate acestea sunt realităţi pe care nimeni nu le poate nega şi care m-au făcut să conştientizez încă o dată grava eroare în care m-am plasat. Trebuie să cunoaştem aceste lucruri, să ni le asumăm, să avem grijă ca aşa ceva să nu se mai întâmple şi să dăm comunităţii evreieşti din România toată recunoaşterea pentru suferinţele prin care au trecut.

Ştiu că cele afirmate de mine în acea emisiune au provocat indignare şi nemulţumire în rândul comunităţii evreieşti. Tocmai de aceea, am considerat că pentru a îndrepta greşeala făcută, regretul şi scuzele publice trebuie dublate de acţiuni care să exprime compasiunea faţă de victimele şi familiile victimelor Holocaustului. Astfel, la iniţiativa mea, Institutul Social Democrat va introduce, începând de anul acesta, un curs de studiere a istoriei Holocaustului în România, curs care se va bucura de sprijinul Institutului Ellie Wiesel din Bucureşti.

De asemenea, am decis să mă implic ferm în procesul legislativ de înăsprire a legislaţiei împotriva rasismului şi antisemitismului.

Sper ca toate aceste precizări să lămurească pe deplin subiectul şi să stopeze orice încercare de speculare politică a acelui moment regretabil de la începutul anului.

Dan Şova,

Ministru pentru Relaţia cu Parlamentul” – cf. “Dan Şova, despre afirmaţiile referitoare la Holocaust”, în cotidianul.ro, 11 august 2012.

...CÂTĂ IPOCRIZIE – VIOLENTĂ ŞI TERORISTĂ!!!

***

3-DAR CARE ESTE ADEVĂRUL, DESPRE EVREI, ”HOLOCAUST”-UL CA “TABU” ŞI… TERORISMUL INTERNAŢIONAL”?!

...Neîncetat, în mass-media, în şcoli (cât de des se poate şi pe cât de obedienţi ori tembeli sunt profesorii de Istorie, din şcoli!) etc., auzim despre pre-eminenţa Holocaustului evreiesc [1] (sic! – cu „H”!”), asupra tuturor crimelor genocidice, din lume şi din istorie [2] . Un „exclusivism” mondialisto-evreiesc, al victimizării! Nu este doar o aberaţie – este o ticăloşie (nu prea veche: de prin 1950-1967...! – cf. nota 3!!!), de o aroganţă, perversitate şi sfidare, care nu-şi au pereche, în toată istoria Terrei. Prin această afirmaţie sfruntată, toate celelalte popoare sunt puse în raport de inferioritate spirituală şi ontică, raportate fiind, forţat şi neruşinat, la un eveniment extrem de dubios şi care este intens controversat, CHIAR DE CĂTRE EVREI (cf. Norman Finkelstein, cel cu părinţi supravieţuitori ai Auschwitz-ului – „Industria holocaustului”: „Se pare că, în universităţile noastre, Holocaustul este vândut, nu predat!”, „HOLOCAUSTUL - BĂNOASA AFACERE EVREIASCĂ” etc.,  Roger Garaudy – „Nazismul sionist”, Benjamin H. Freedman - Întâmplările sunt întâmplări şi faptele sunt fapte  – Adevărul despre Khazarisau Discursul din 1961: “Cine a declanșat și la ce au folosit războaiele mondiale?etc.)!

Constiinţa Holocaustului”, observa scriitorul israelian Boas Evron, “este, în realitate, o îndoctrinare propagandistică oficială, o maşinărie agitatorică, producătoare de lozinci şi o viziune falsă asupra lumii, al cărei ţel nu e nicidecum înţelegerea trecutului, ci manipularea prezentului [3] .

Scriitorul israelian Boas Evron consideră că tezele despre Holocaust „revin la a provoca deliberat o paranoia… ACEASTĂ MENTALITATE SCUZĂ DINAINTE ORICE COMPORTAMENT INUMAN PROVOCAT NON-EVREILOR, PENTRU CĂ MITOLOGIA DOMINANTĂ DECLARĂ CĂ TOATE POPOARELE AU COLABORAT CU NAZIŞTII LA DISTRUGEREA EVREILOR, DE UNDE SE DEDUCE CĂ TOTUL ESTE PERMIS EVREILOR ÎN RELAŢIILE CU CELELALTE POPOARE” – cf. constiinte.ro/the-holocaust-industry.

Deci, avem de-a face, fără nicio îndoială, cu o atitudine pur rasistă şi nazistă, a unei mari părţi a evreilor (ne referim, evident, în primul rând, la PLUTOCRAŢIA iudaică!) – acest „popor” (?!), ajuns, prin cuirasatele anglo-americane, pe pământul palestinienilor, în 1947 („Şi, în dimineaţa zilei de 14 mai, în eter se auzi vocea crainicului de la Kol Israel –Vocea Israelului: <<(…) La 29 noiembrie 1947, Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a adoptat o rezoluţie care prevede înfiinţarea unui stat evreiesc în Palestina…dreptul poporului evreu de a stabili Statul său Independent…În consecinţă, NOI PROCLAMĂM ÎNFIINŢAREA STATULUI EVREIESC ÎN PALESTINA, ŞI EL VA FI NUMIT STATUL ISRAEL>>” – cf. Teodor Filip, Crearea statului Israel – V, în revista online www.necenzurat.ro, din 15 mai 2012 [4] ), creând o TEOCRAŢIE, în care singura voce care are autoritate ultimă (deasupra chiar aceleia a lui...Dumnezeu!) este vocea RABINATULUI, autor al unei cărţi pe care evreii o respectă cu infinit mai multă „sfinţenie” (?!), decât pe acea „Carte a Cărţilor, revelată”... (pe care suntem îndemnaţi, noi, creştinii, s-o socotim „sacră”!) - „Vechiul Testament”: şi anume, autor al „TALMUDULUI”!!!

...Şi această „realitate”, aşa-zis „semantică”, a „Holocaustului”, porneşte, de fapt, dintr-una de mentalitate, foarte aproape de patologia psihică paranoică, situată, de specialişti, în aşa-numitul „Complex al lui Iehova”: poporul evreu (...şi nu se prea poate defini, acest popor, prin criteriile etnice uzuale, ci, din pricina celor 2000 de ani, de după căderea Masadei, în anul 73 d. C., nu a rămas decât criteriul... „co-religionar”!) se crede şi se autointitulează, de câte ori are prilejul vreun oficial, politic sau religios, ca fiind „poporul ales”. Dar evreimea plutocratică internaţională greşeşte profund, când îşi imaginează că lumea întreagă ne-evreiască este „o cireadă de boi”, şi că relaţiile sioniştilor cu Hitler şi cu nazismul şi fascismul nu sunt cunoscute şi nu sunt puse într-o contra-balanţă, în raport cu bâzâiala grotescă a... „Holocaustului evreiesc UNIC [5] !

Benjamin H. Freedman (care i-a fost consilier preşedintelui SUA, Widrow Wilson! [6] ), „evreul care nu minte” (cum i s-a spus), are cu totul alte opinii, decât rabinatul ortodox evreu. Pe lângă afirmaţia (comună cu a lui Roger Garaudy, din Nazismul sionist), conform căreia evreii vechi s-ar trage dintr-un trib etiopian – Benjamin Freedman are şi următoarea alegaţie, pe seama afirmaţiei rabinatului evreu, că „poporul lui Israel este poporul ales de însuşi Dumnezeu-Iehova” – alegaţie care se referă la originea mongolo-asiatică/turcică, a cca 98% din evreimea de azi (khazarii) – şi la stupizenia pretenţiilor lor, asupra „pământului Ţării Sfinte”:

Freedman subliniază că EVREII DIN EUROPA RĂSĂRITEANĂ, CARE FORMEAZĂ 98% DIN EVREIMEA DE AZI, SUNT, DE FAPT, UN TRIB ASIATIC DE KHAZARI, IZGONIŢI, DIN CENTRUL ASIEI, DE CEILALŢI MONGOLI ŞI REVĂRSAT ÎN EUROPA RĂSĂRITEANĂ, unde, la apogeu, deţineau un regat, întins între Marea Caspică şi Marea Neagră, şi unde, SUB REGELE BULAN, S-AU CONVERTIT, ÎN SECOLUL 7, DE LA CULTUL LOR PĂGÂN FALIC (DESPRE CARE BENJAMIN FREEDMAN OPINEAZA CĂ ERA AŞA DE DESGUSTĂTOR, ÎNCÂT NICI NU VREA SĂ-L DESCRIE), LA TALMUDISM. Pe acesta, regele Bulan se hotărâse să-l introducă, ca religie de stat, în care scop importase mii de rabini de la centrele talmudice, ca să transforme cele 20 milioane de khazari turcici asiatici, care veneraseră (şi, după părerea noastră, mai venerează încă) falusul – reclamă, acum, dreptul lor <<ancestral>> şi <<religios>>, la pământul palestinienilor; şi pentru ca ei să obţină acest <<drept ancestral şi religios>> , milioanele de tineri, europeni şi americani, au trebuit să moară în două războaie, căci e de <<datoria noastră creştinească>> să asigurăm << poporului ales>> patria sa biblică ancestral -  exclamă Benjamin H. Freedman.

<<SUNT 54 DE MILIOANE DE CHINEZI MUSULMANI>>, spune Freedman; <<CE-AR FI DACĂ, DINTR-ODATĂ, ŞI-AR ZICE ARABI ŞI AR AVEA PRETENŢIA SĂ ALUNGE TOŢI LOCUITORII ASIEI MICI DE LA VETRELE LOR, ÎN VIRTUTEA DREPTULUI LOR ANCESTRAL ŞI RELIGIOS, LA LOCURILE ÎN CARE A TRĂIT MAHOMED?>>  LA FEL DE ABSURDĂ ESTE PRETENTIA KHAZARILOR SIONIŞTI TALMUDIŞTI LA PĂMÂNTUL ŢĂRII SFINTE<<Şi unde ai să găseşti o minciună mai mare decât aceasta?!>>, exclamă el. <<ACEASTĂ MINCIUNĂ IMENSĂ STĂ LA BAZA TUTUROR SUFERINŢELOR ACESTEI LUMI!>>, spunea el, în 1960” – cf. Mihai Beltechi, Comunism, sionism, noua ordine mondială, în Middle Est atemporal, din 1 ianuarie 2012.

...Noi scriam, acum o vreme, într-un articol, publicat într-o carte („Ruguri. România sub asediu”, Ed. Carpathia Press, Bucureşti, 2008), dar şi în articole de ziare „de hârtie” şi online:

„...Dar, pentru Dumnezeu, de ce să dezgropăm morţii, iar şi iar? Păi, dacă-i dezgropăm pe cei ai evreilor  -  se ridică din mormânt toate neamurile pomenite în Vechiul Testament, şi aneantizate, prin genociduri (zice Cartea Sfântă, negru pe alb şi cu mândrie trufaşă!) de către poporul lui Israel…, se scoală din mormânt sutele de milioane de piei roşii şi sutele de milioane de negri, măcelăriţi de “stăpânii lumii”, de cei ce-şi zic azi S.U.A….şi Anglia…şi Spania, şi Portugalia, şi Franţa… - mă rog, toată “lumea bună”, din NATO şi UE…”modelele” sacre ale democraţiei mondiale…Se scoală şi armenii, măcelăriţi, cu scop de exterminare, de turcii aspiranţi la UE…dar, mai ales, se scoală japonezii, despre care scriam, într-un articol din 2003, din revista CONTRAATAC – Adjud, Anul IV, nr. 11, p. 20:  Ministrul şi Holocaustul: “JAPONEZII – singurii din lume (n.mea: dacă n-ar trebui să-i punem la socoteală pe vietnamezii arşi cu napalm, în anii '60-'70, pe irakienii şi sârbii iradiaţi în anii '99-2003  -  sârbilor, bombardaţi de Paştele ortodox, li se scria, de către americani, pe bombe:”Paşte fericit!”)  -  care au fost arşi DE VII, în întregime, DE TOT(“Holos+Kaustos”…), la Hiroshima şi Nagasaki, prin ordinul criminal al preşedintelui american Harry S. Trumann (…), de le-au rămas doar umbrele, <<fotografiate>> pe pereţii caselor…” Şi se scoală şi morţii palestinienilor nedreptăţiţi din 1948(anul creării artificiale a Statului Israel)  -  situaţie despre care scrie americanul Thomas Nelson, în The puritans of Massachussets, Judaism, vol. XVI, nr. 2, 1967  -  tot negru pe alb:”Forţa pumnului evreu, astăzi, vine de la mănuşa de oţel americană, care îl acoperă, şi de la dolarii cu care este căptuşită(…). Statul israelian nu poate fi format decât după un breviar al urii, drept unică motivaţie a tineretului său, a armatei sale, a întregului său popor(…). Armata israeliană invadează Libanul şi omoară acolo zeci de mii de oameni: operaţiunea se numeşte PACE ÎN GALILEEA(!!!)…În Israel, pentru a convinge că Palestina era un deşert înainte de înfiinţarea statului Israel, sute de sate(palestiniene) au fost rase de pe faţa pământului cu buldozerul, cu casele şi acareturile lor, cu cimitirele şi mormintele lor(…)”…Scriitorul şi politologul evreu Norman G. Finkelstein (cf. Industria Holocaustului, Samizdat, 2000) îi acuză pe conaţionalii săi că speculează tema “holocaustului”, pentru a trage foloase băneşti uriaşe, şantajând statele lumii  -  şi pentru a obţine reclamă gratuită(şi agresivă)  -  pe spinarea unor bieţi morţi şi chinuiţi, din trecut….Evreul Jean Gabriel Cohn-Bendit scrie: “Să luptăm pentru a fi distruse aceste camere de gazare ce sunt arătate turiştilor în lagăre, unde acum se ştie că nu au existat niciodată, deoarece ne asumăm riscul de a nu mai fi crezuţi nici despre ceea ce suntem siguri”. De ce nu li se intentează procese, cu ani grei de temniţă, de ce nu sunt daţi afară(de unde?de pe planeta Terra?) - aceşti evrei (Finkelstein, Cohn-Bendit etc.), care spun astfel de adevăruri, despre conaţionalii şi coreligionarii lor? Sau, vorba iubitei mele din copilărie, Sofia lui Marcu Goldman, noi suntem goimi, şi cu noi “nu se mai joacă nimeni”(că interzice rabinul-şef de Fălticeni!)  - şi numai noi trebuie să suferim sancţiuni interne şi internaţionale? Problemele adevărate ale evreimii sunt o afacere de familie şi, deci,  discută şi se păruie doar între ei, evreii!!! - PE CÂND GOIMII, CARE N-AU AVUT NOROCUL ŞI PARTEA NAŞTERII “ÎNTRU POPORUL LUI ISRAEL”, URMATĂ DE CIRCUMCIZIA SINAGOGICĂ! - DAR, MAI ALES, NOROCUL ÎNVĂŢĂTURII ŞI ÎNREGIMENTĂRII DE SINAGOGĂ - TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ DIN GREU, CU BANI ŞI UMILINŢĂ, ACEST DEFICIT (DEVENIT DELICT!) DE NAŞTERE ŞI DE EDUCAŢIE…

…Azi am zice şi altceva, în linia doctorului N. Paulescu: “Atâta vreme cât evreii mozaici, prin liderii lor politico-economico-militari şi prin rabinat, nu se vor astâmpăra şi nu vor lăsa popoarele să-şi vadă de cultura şi de Duhul lor, atâta timp cât evreimea plutocratică va dezvolta, cu înverşunare, “COMPLEXUL LUI IEHOVA” – şi va amplifica, până la demenţă, atitudinea rasial-nazistă, faţă de “colegii” lor de planetă, ameninţând, terorizând, atacând, jignind grav popoare şi oameni, care nu le-au făcut nimic (cel mult, VORBESC! – dar, parcă, evreimea masonică zice/pretinde că democraţia ar conţine DREPTUL LA LIBERĂ EXPRIMARE, NU?! – …or ăsta n-o fi fiind decât dreptul “goimilor”, de a “tăcea expresiv”…  - … şi al evreilor, de a-i măcelări/reduce la tăcere şi mancurtiza…expresivo-demonstrativ, pe “goimi”?!), nu va fi linişte în niciun colţ de pe planeta Terra. Atâta vreme cât popoare care au dispărut, sau au suferit crima, în forma ei genocidică, prin concursul direct sau indirect al iudeilor (precum în cazurile filistenilor, cananeenilor, amoniţilor, efremiţilor, madianiţilor, amoreilor biblici etc., sau, în istoria mai recentă, cazul amerindienilor, sau al africanilor, sau al armenilor, sau al japonezilor…sau bolşevizarea Estului Europei, soldată cu milioane şi milioane de victime nevinovate!!!) vor fi umilite şi lovite în fiinţa lor biologică şi spirituală, cu aroganţă luciferică, de către plutocraţia economico-militaro-religioasă iudaică, planeta Terra va fi, mereu, în primejdie de a sări în aer!!!Pentru că adevăraţii terorişti, adevăraţii aţâţători la dezbinare, ură şi violenţă, nu sunt “goimii”, ci aceia care-i dispreţuiesc şi asmut, unii contra altora, pe “goimi!!!

Şi, când te joci cu focul, este imposibil să nu te arzi şi tu…!

…Este extrem de greu, dacă nu chiar imposibil, ca subsemnatul să mai creadă în Dumnezeul “Vechiului Testament” – Dumnezeu-Iehova-Iahwe (cu pluralul „Elohimi”?!):DUMNEZEUL MÂNIEI, URII ŞI-AL RĂZBUNĂRII! Acesta este, de fapt, SATANA – iar nu…”Dumnezeu-Tatăl”, din Treimea Creştină “Tată-Fiu-Sfânt Duh”! Care tată îşi ucide, oare, copiii, ca nebunul, cu …milioanele şi sutele de milioane, NUMAI CA SĂ-ŞI DEMONSTREZE PUTEREA? Care Dumnezeu AUTENTIC are nevoie de…”DEMONSTRAŢII”?! Niciunul, din “taţii” tereştri ori celeşti, dar…SĂNĂTOŞI LA CAP!!!

…Nu: Dumnezeul “Vechiului Testament” le aparţine, cu adevărat, exclusiv, evreilor (tot aşa cum Hristos s-ar cuveni să le aparţină, exclusiv, creştinilor “Căii Drepte”…dar, şi aici, avem serioase bănuieli, cu privire la un complot iudaic, de 2.000 de ani încoace… - … care complot a speculat toate slăbiciunile şi ignoranţele grosolane şi iresponsabilităţile criminale ale clerului creştin!  - şi, ca urmare, i-a “fătat” pe protestanţi, pe sectanţi…a iscat toate schismele şi toate ereziile posibile, a încurajat cezarismul papal/romano-catolic şi a masonizat bună parte din Biserica Ortodoxă, fie ea românească, fie rusească ori grecească etc. – pătrunzând SATANA ECUMENISMULUI, până la Muntele Sfânt/ATHOS! - …numai să nu fie pace şi lumină, între creştinii îndemnaţi, de Hristos-UNUL, spre Fraternitate-Iubire!!!)  - pentru că acest “dumnezeu” este făurit “după chipul şi asemănarea” cu… paranoia rabinică şi cu luciferismul iudaic, cumplit de violent, asasin-terorist, stupid şi  revoltător!!! După mentalitatea lor, con-formată pe dimensiunile…MINCIUNII TOTALE ŞI ALE DEZ-ONOAREI SFRUNTATE [7] !!!

EVREII PLUTOCRAŢI (n.n.: evident, nu avem ABSOLUT nimic cu evreii cinstiţi, muncitori, cu suflete drepte şi neîntortocheate, neguros, de “învăţământul politic” sinagogic, îndreptat EXCLUSIV spre aroganţă patologică şi spre ură universală!), DE 2.000 DE ANI ÎNCOACE, SUNT, FĂRĂ ÎNCETARE, CEI MAI MARI ŞI MAI AUTENTICI TERORIŞTI ŞI COMPLOTIŞTI AI LUMII [8] !

…Iată, spre exemplu, la cât rău poate duce învăţământul rabinal, predate din Talmudul lui “Tob şebagoim harog!”/Ucide-l pe cel mai bun dintre creştini!”…dar care nu-i cruţă, fireşte, nici pe islamici! De fapt, pe nimeni din univers, care nu este “evreu de sinagogă”!

Cităm dintr-un articol de-al nostru (conţinând extrase dintr-un extrem de interesant reportaj, din “Evenimentul zilei”), scris în timpul masacrelor teroriste ale Israelului, asupra arabilor palestinieni, din 2008 (cf. Adrian Botez, Israelul, bunul samarinean...şi nu neapărat şi Blândul Nazarinean...!!!” – în www.jurnaluldevrancea.ro):

Ministrul de Externe al Israelului, dna Tzipi Litvi, a comunicat, pe toate posturile de televiziune, în decembrie 2008, că <<ISRAELUL NU VA ÎNCETA RĂZBOIUL, ODATĂ PORNIT, PÂNĂ CÂND NU SE VA RĂZBUNA PE TOŢI ARABII PALESTINIENI>>.

În definitiv, rabinatul şi-a făcut, în general, datoria, îndoctrinându-i pe israelieni pentru genocidul anti-arab, căci: <<TOŢI ARABII SUNT TERORIŞTI>>...Iată ce spun tinerii soldaţi israelieni (deja intraţi <<în foc>> sau aşteptând, cu nerăbdare, intrarea în măcel...) - despre <<NECESITATEA EXTERMININĂRII ARABILOR PALESTINIENI>>:

„<<A VENIT MOMENTUL SĂ-I ŞTERGEM DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI>>, ne spune Elan, unul dintre tinerii israelieni care abia aşteptau comanda de atac (în cadrul Operaţiunii “Plumb întărit”…), înainte ca ofiţerul comandant să-i interzică să vorbească cu ziariştii.

(…)La fel ca majoritatea tinerilor israelieni, Noah şi-a satisfăcut stagiul militar de trei ani şi aşteaptă cu nerăbdare să fie chemat şi el la ordin să lupte împotriva Hamas. Va pleca la război hotărât să treacă peste orice scrupule pentru a distruge organizaţia cu care Israelul a ajuns la concluzia că nu mai poate comunica decât pe limba gloanţelor şi a rachetelor.

 <<Îi tot aud pe europeni că sunt copii acolo. Da, sunt, dar Hamasul îi foloseşte ca scuturi ca să apere depozitele de armament. VOI OMORÎ ŞI COPII, DACĂ TREBUIE!, deşi îmi pare rău pentru ei. E uşor să plângi de mila lor de la 2.000 de kilometri, aşa cum fac politicienii europeni>>(s.n.), spune Noah, în timp ce se bucură cu prietenii lui de fiecare explozie pe care o aude(cf. Evenimentul zilei, nr. 5408).

Doamne-Dumnezeule, oare cât de multă îndoctrinare îţi trebuie, ca să ajungi să rosteşti, senin, astfel de vorbe? Dacă ne luăm după nazismul german (al anilor `30…), vreo 5-6 ani – dacă ne luăm după nazismul sionist (al anilor 2000…), aparent, doar vreo câteva luni (n.n.: căci, de câteva luni, Israelul pregătea măcelul  din Fâşia Gaza…!!!) – dar, de fapt, învăţătura anti-goimică îi pregăteşte, pe copiii evrei, pentru fraza (urmată de…”fapta adecvată”!) “VOI OMORÎ ŞI COPII, DACĂ TREBUIE!”, încă de la 5-6 ani, de când intră la sinagogă, sub cuvântul de otravă al rabinului…!!!

Doctorul Alzagzoug Zakie ne-a povestit cu vocea aproape acoperită de zgomotul bombardamentelor din fundal ce se întâmplă în Fâşie: <<Sunt foarte mulţi copii morţi. Nimeni nu înţelege ce caută şi pe cine vor să omoare de fapt soldaţii. PÂNĂ ACUM, AU TRAS ÎN TOT CE VEDEAU ÎN FAŢA OCHILOR>> - [s.n.]”(cf. Evenimentul zilei, nr. 5408).

Evident, dezinformarea este pricipala armă de îndoctrinare a rabinatului mozaic. Şi această îndoctrinare îi orbeşte, pe imensa majoritate a evreilor, cu privire la suferinţele şi moartea a zeci şi sute de mii de palestinieni, de-a lungul istoriei de măcel, din 1947, anul înfiinţării  (…<<cu anasâna>> cuirasatelor anglo-americane, subvenţionate de plutocraţia <<cosmopolită>> iudaică…) -  a statului Israel, neţinând cont de locuitorii palestinieni ai locurilor, SINGURII băştinaşi, de 2000 de ani…!!!  -  şi până azi!!! – …ŞI-I FACE CARAGHIOŞI ŞI REVOLTĂTOR DE SENSIBILI LA RĂNIREA UŞOARĂ/SUPERFICIALĂ, FIE ŞI A UNUI SINGUR EVREU… - de parcă evreii ar fi, cu adevărat, RASĂ DE ZEI – iar ceilalţi locuitori ai Terrei ar fi, vorba împăratului roman Caligula – <<VITE>>!!!

“(…)Semnificaţia acestor lucruri este destul de simplă. Israelienii nu sunt absolut deloc familiari cu cauza palestiniană (s.n. – n.n.: nici cu “cauzele” altora! – NICI MĂCAR CU “CAUZA” LOR CEA ADEVĂRATĂ!!! - …doar cu cauza despre care le vorbeşte rabinul: CAUZAPOPORULUI ALES/IUBIT DE IEHOVA”!). În aceste condiţii, nu pot interpreta lupta palestiniană decât ca o elucubraţie ucigaşă iraţională. În interiorul universului israelian, cu caracterul său iudeo-centrat şi de singură realitate existentă, israelianul este o victimă inocentă şi palestinianul nimic altceva decât un ucigaş barbar (s.n.).

Această gravă situaţie, care-l lasă pe israelian în ignoranţă totală în raport cu trecutul său, minează orice posibilitate de reconciliere viitoare. Atât timp cât israelianul nu are o minimă înţelegere asupra conflictului, este incapabil să-şi imagineze posibilitatea unei soluţii alta decât exterminarea sau epurarea <<inamicului>>(s.n.). Tot ceea ce israelianul are posibilitatea să ştie sunt variaţii ale povestirii suferinţei evreieşti. Suferinţa palestinienilor îi este complet străină. <<Dreptul la reîntoarcere al palestinienilor>> îi pare o idee extravagantă. Nici chiar <<umaniştii israelieni>> cei mai proeminenţi nu sunt gata să convieţuiască pe acelaşi teritoriu cu locuitorii indigeni. Ceea ce nu le lasă deloc altă posibilitate palestinienilor decât să se elibereze ei înşişi. ÎN MOD VIZIBIL, NU EXISTĂ UN PARTENER PENTRU PACE ÎN TABĂRA ISRAELIANĂ (s.n.).

…Dar, citind despre un “ne-luminat sinagogic ” evreu (Francois BRAMI), şi împărtăşindu-vă şi dvs. rezultatul lecturii noastre, ne întrebăm: ce-ar fi, cum ar arăta lumea, dacă TOŢI (sau imensa majoritate…) a evreilor, ar simţi, precum  izbăvitul de propaganda rabinică, “robul lui Dumnezeu-Cel-ADEVĂRAT” (“rătăcit” în Israel…!),  FRANÇOIS BRAMI, cu rude în… Focşani…???!!!:

François Brami, un evreu mândru de religia sa şi de cei 59 de ani pe care i-a trăit, a simţit pe pielea lui grozăvia războiului de ambele părţi ale frontierei pe care astăzi nu o mai poate trece nimeni. Cei 17 ani de serviciu militar în Gaza şi zecile de prietenii pe care le-a legat cu arabii din Fâşie nu l-au scutit de racheta care i-a căzut, în urmă cu un an, pe casă, rănindu-l la piciorul stâng, pe care abia îl mai poate mişca. Nici pe soţia sa nu au ferit-o de gloanţele care i-au perforat trupul într-un atac terorist din Ierusalim şi care au condamnat-o să-şi trăiască zilele într-un scaun cu rotile. Emigrat din Tunisia încă din copilărie, François Brami vine în fiecare zi la bariera către Gaza instalată de soldaţii israelieni în apropiere de Sederot, oraşul în care locuieşte. (…)

 BRAMI SPUNE CĂ ÎŞI AMINTEŞTE DE FIECARE PRIETEN ARAB PE CARE ŞI L-A FĂCUT CÂTĂ VREME A STAT ÎN FÂŞIE CA SOLDAT. „Mă întreb câţi dintre prietenii mei mai trăiesc. Nu am de unde să ştiu, pentru că nu am cum să iau legătura cu ei. Îmi amintesc cum puteam să trăim atunci, înainte ca terorismul să devină stăpân. Nu conta ce spuneau politicienii, nu conta că eu sunt evreu şi ei musulmani. Ne întâlneam, vorbeam. ACUM I-AŞ LUA PE TOŢI LA MINE ACASĂ, DACĂ AŞ PUTEA“ (s.n.).

 Faţa crispată de durere a lui Brami se luminează însă la un moment dat: în secunda în care aude că suntem din România: <<GINERELE MEU E DIN ROMÂNIA. S-A NĂSCUT LA FOCŞANI!>>(s.n.) - cf. Evenimentul zilei, nr. 5408.

…Noi credem că, dacă ar fi poporul evreu format numai (sau, măcar, majoritar…) din François-i Brami-s (…adică, EVREI UMANI, CU MINTEA SIMPLĂ ŞI LIMPEDE! - DECI, NU PREA DUŞI LA SINAGOGĂ!) – lumea ar fi mai luminoasă şi mult mai logică…dar şi mai dragă Lui Dumnezeu-Cel-Adevărat! Încercaţi, dragi israeliţi, şi puneţi-l pe François Brami, Ministru de Externe (în locul doamnei aceleia cu apucături de vampir,  Tzipi Litvi…!!!) – şi, în mod sigur, pe Pământ nu vor mai fi războaie…!!!

…Sau poate că tocmai războiul este, dragi israeliţi îndoctrinaţi rabinic,  “mediul vostru natural propice”, războaiele sunt plămânii voştri…sensul vieţii voastre…iar Bunul Samarinean BRAMI se va alege, de la voi (după destăinuirile făcute de el ziarelor…) - CU O MULŢIME DE PROEMINENTE CUCUIE?! Tot ce se poate, atâta vreme cât Vechiul Testament şi Talmudul vor însemna pentru voi infinit mai mult decât omeniaSIMPLA OMENIE – …nu vin eu acum, “sculă cu basculă”, să vă propovăduiesc învăţătura Blândului Nazarinean…!”

…Şi le-aş repeta, mereu, acelor alienaţi mental şi profund luciferizaţi, dintre evrei, care nu vor să ia pilda lui FRANÇOIS BRAMI-“Bunul SAMARINEAN  iudeu – şi se cred …”dumnezei” (şi chiar acţionează, cu o violenţă de…”Dumnezeu Cel Negru, al Infernului”!!!): “Nu mai semănaţi vânt, că veţi culege furtună  -  şi apoi vă veţi întreba, făcând-o pe nevinovaţii, de ce şi cum şi pentru ce…!!!” 

***

…Dar, pentru că articolul nostru de faţă se numeşte “ipocrizia teroristă”, am dori să ilustrăm cum “fraţii iudeo-masoni” de la UE urmează, cu sfinţenie, linia de diversiune asasină şi genocidică, aţâţătoare la terorism de stat şi la războaie (civile sau fratricide!), lansată de înalţii…”modişti” plutocraţi (şi rabinaţi!) iudaici. Iată ce se zice, în ziarul online romanul.ro, din 3 martie 2012:

95% DINTRE ROMÂNI ÎNTELEG SPONTAN LIMBA MOLDOVENEASCA

03/03/2012 - 11:12

Un studiu demarat de un Comitet special pe probleme de multilingvism al Uniunii Europene a relevat, în mod absolut surprinzator pentru multi parlamentari europeni, ca 95.25% dintre cetatenii români înteleg spontan limba oficiala a Republicii Moldova, respectiv, limba “moldoveneasca”, promovata atunci de catre partidul comunistilor moldoveni,condus de fostul presedinte Voronin.
De mentionat ca la intrarea România în U.E. , comisar european pe … noua problema aparuta, a fost “ales”… fratele liberalului Ludovic Orban, azi consilier al presedintelui multilingvist, Traian Basescu!
Curiosul fenomen, constatat dupa intrarea România în U.E. a fost cu atât mai surprinzator, cu cât limba în cauza este, dupa cum probabil se cunoaste, cea mai noua limba indo-europeana vorbita, ce a aparut pe Planeta abia cu doua decenii in urma ( mai exact, dupa anul 1989!).
Uluiti, cercetatori seriosi, platiti de Parlamentul U. E. au banuit ca singura explicatie plauzibila ar fi ca românii sunt înzestrati genetic cu inteligenta deosebita si talent nativ în comunicat, dublata de o profunda înclinatie spre limbi straine.
Un alt argument invocat în sprijinul acestei teorii a fost si acela ca doar un procent de 4.75% din populatia Romaniei, nu manifesta o asemenea înteligenta spontana, fiind reprezentat de anumite minoritati nationale.
S- a exemplifcat concret cu minoritatea maghiara din inexistentul Ţinut Secuiesc, care , din cauza enclavizarii udemeriste din ultimele decenii, se confrunta cu greutati serioase de întelegere a limbii române.Perspectiva e …clara: din motive de discriminare… lingivistica, tinerii secui nu-si mai gasesc un loc convenabil de munca decat in Ungaria,unde cunosc limba si unde deja, prin noua Lege maghiara, au cetatenia tarii vecine si prietene, asigurata! Asa cum poate va mai amintiti, studiul a fost demarat de autoritatile Parlamentului European, în încercarea corecta de a cuantifica necesarul de… TRADUCATORI AUTORIZATI -  DIN LIMBA ROMÂNA, ÎN LIMBA MOLDOVENEASCA!
d.d. rujan
” – cf. www.romanul.ro.

…Le mulţumim, pentru “cărturărie” şi pentru “multa apărătură”, atât Banditului cu Tricou Albastru, Băsescu Traian (care se crede, ca un Giugaşvili/Stalin “de buzunar” – “TĂTUC”! – dar nu e decât un biet Boschetar Aventurier!!!), înfrăţit cu israelitul ambasador SUA, Mark Gittenstein, care dictează, în România, ca la Raşelica lui, acasă! -  …cât şi fratelui liderului liberal Ludovic Orban – LEONARD ORBAN! Aşa-aşa, doar liberalii francezi, deicizi şi regicizi, de la 1789, erau la fel de…”orbani”, la Duh şi la faptă, ca şi al nostru ORBAN!

…Numai că nu le miroseau numele, chiar aşa de pronunţat, a …”iudeo-maghiari”!

…Dar cât pot fi de iudeo-masoni, aceşti bandiţi internaţionalisto-globalişti, de la UE, care ne înşfacă banii (atât “cotizaţia” de 1%, din PIB-ul anual al României, cât şi banii “mistofeliţi”, prin împrumuturi silnice, la plutocraţii iudei, de la F.M.I., B.M., B.E.R.D. etc.), dar vor să ne stingă şi Limba, şi Neamul?! Păi, hotărâţi-vă, cumva, “stimabililor-venerabililor”: că, dacă ne stingeţi FIINŢA, nu mai aveţi de la cine “pupaBANII - …da, Banii, expresia Zeului vostru unic, Mamona!!!

…Nu poţi sta cu doi pepeni într-o mână, chiar de eşti tu extras tocmai dintr-un…”popor ales”!!!

***

CONCLUZII

Din tot ceea ce am văzut şi analizat mai sus (neomiţând, în niciun caz, Protocoalele iudeo-masonice! – “Protocoale Înţelepţilor Sionului”, ulterior “aduse la zi”, prin protocoale iudeo-masonice elaborate din 20 în 20 de ani: “Protocoalele de la Toronto”/”Aurora Roşie”-1985 şi următoarele: „CĂDEREA NAŢIUNILOR-STATE NU MAI ESTE DECÂT O CHESTIUNE DE TIMP – un timp destul de scurt (…) Această nouă concepţie economică ne va ajuta să accelerăm declinul „naţionaliştilor” din toate naţiunile; să-i izolăm în facţiuni diverse şi, la momentul dorit, să-i instigăm, cu sălbăticie, unii împotriva celorlalţi, în războaiele intestine care vor finaliza ruinarea acestor naţiuni” - cf. revista Axa, Documentul „Aurora Roşie”, p. 28) – tragem concluzia fundamentală: plutocraţia evreiască “modernă şi contemporană”, prin toate mijloacele şi folosindu-se de toate slăbiciunile şi păcatele noastre, ale non-evreilor “sinagogici”/ale umanităţii non-talmudice – având, ca instrument de proiecţie teoretică şi de acţiune prezentă, atât pe Neo-Babilonul-S.U.A. (lacheu militarist al statului Israel şi…”Jandarm al  Lumii”!...satisfăcându-şi, printre firimituri, şi trufia de “monopolist energetico-petrolist” al Terrei), cât şi (în paralel!) IUDEO-MASONERIA MONDIALĂ, infiltrată în toate statele lumii, până la cele mai înalte niveluri statale: economic-financiare (în primul rând! – cca 99% din băncile lumii, sunt ale membrilor “poporului ales”!), politice,  militare, culturale, informaţionale (Bill Gates este un “Dumnezeu de buzunar”!), religioase (prin New Age şi ecumenism!) etc. – doreşte să re-editeze Imperiul Roman, DAR ÎN FORME INFINIT MAI BARBARE, MAI UMILITOARE ŞI MAI INSIDIOS-DISTRUCTIVE.

Pentru că “conchista romană” a avut, la bază, totuşi, SPADA (şi, uneori, eroismul şi chiar onoarea…!)! – pe când iudeii au, la baza “nou-creatului” Imperiu Financiar-Bancar Mondial (nu mai puţin asasino-genocidic, decât cel roman! – DIMPOTRIVĂ!!!) şi ca armă de atac:…JALNICUL ŞI “TÂRÂTORUL” (…prin toate găurile noastre din mental, din caracter etc.!) BAN MAMONIC!!! (Laşitatea ticăloasă şi-o transfigurează în venin de cobră…în lovituri pe la spate şi pe sub centură, în ŞANTAJ NERUŞINAT, GENERALIZATO-MONDIALIST!!!).

O BANCĂ ESTE MAI PRIMEJDIOASĂ DECÂT O ARMATĂ” – spunea chiar un fost preşedinte al SUA – Thomas Jefferson (1743-1826)!!!

…Fireşte, îi sprijină, ajută, stimulează, încurajează, pe EVREI, în “misiunea” lor genocidico-terracidică - şi prostia, şi lăcomia, şi trădarea, şi… toate păcatele şi slăbiciunile multora dintre noi, “goimii”…!

…Plutocraţia evreiască  mondial-mondialistă este depozitara a 2.000 de ani de invidie şi ură, contra Imperiului Roman şi a urmaşului său, Imperiul Creştin (aici trebuie să intervină o auto-analiză “la sânge”, a Bisericii Romano-Catolice, care, prin cezarismul ei exacerbat şi violent, a creat mediul non-spiritual, extrem de propice, pentru intersectarea scopului imperialist-iudaist, cu cel pseudo-creştin!). Papismul “globalist” şi iudaismul “mondialist” (sau…invers!) sunt posibil de aliat, într-o operă distructivă a spiritualismului planetar-terestru, pentru că nu au absolut nimic din ceea ce ar trebui să fie “elementul de spiritualitate auto-sacrificială, generos-creştină”, ci doar impulsurile luciferice: aroganţă, dorinţă de strivire şi aneantizare a adversarului (pentru Biserica Romano-Catolică, “la vârf”, ca şi pentru mentalitatea grosier-materialistă iudee, oricine nu face parte din “gaşca” lor, este nu om, ci …POTENŢIAL CADAVRU!), egoism şi egotism, împins până la egolatrie, violenţă criminală (prin care rasa albă a fost compromisă, probabil DEFINITIV, ca rasă imperialistă, “năvălitor”-asupritoare şi criminal-genocidică!).  Iată de ce iudaismul internaţional omite (în ORICE discuţie teoretică! – a se vedea atât curentele theozofic/blavatsky-an şi antropozofic/steiner-ian, cât şi “guénon-ismul!) Ortodoxia Creştină - şi doreşte distrugerea (totală şi definitivă, în plan practic!) a Bisericii Ortodoxe Creştine: pentru că Ortodoxia Creştină este sigura cale spiritual-terestră, în care se mai păstrează (în forme tot mai aproximative, dar, încă, extrem de relevante, MAI ALES ÎN MONAHISMUL DE TIP ORTODOX-CREŞTIN!) trăirea autentic creştină!

De aceea, ECUMENISMUL CU FORŢA (ca formă iudaică de subminare perversă a Cuvântului Lui Hristos, dar cu “execuţie” arogantă, înfăptuită prin intermediul “zonei vaticaneze” de acţiune deicidă, folosindu-se de caracterul mondialisto-globalist, supra-statal, al PAPISMULUI CEZARIC! – acţionând pe linia formării unui COMUNISM PLANETAR, ATOT-NIVELATOR, cu totul împotriva Cuvântului Lui Hristos-Dumnezeu…!!!) este gata, oricând, să îmbrace, la Muntele Athos şi în România, formele maximei violenţe, ajungându-se până la schilodirea şi asasinarea călugărilor athoniţi, ieşiţi, cu treburi, din mânăstire (cu “binecuvântarea” trădătorului Patriarh BARTOLOMEU, al Greciei!): “Mânăstirea Esphigmenou, de la muntele Athos, recunoscută ca leagănul ortodoxiei greceşti, a fost teatrul unor confruntări violente, între două grupuri de călugări. Rivalitatea dintre aceste grupuri a dat naştere unei adevărate batalii. ÎNARMAŢI CU CIOCANE, RĂNGI ŞI STINGĂTOARE DE INCENDIU, CĂLUGĂRII APARŢINÂND AUTORITĂŢILOR ORTODOXE GRECEŞTI, AU ATACAT GRUPUL REBEL, CARE OCUPA MÂNĂSTIREA: ACEST GRUP SE OPUNE PATRIARHULUI BARTOLOMEU, ŞEFUL BISERICII ORTODOXE GRECEŞTI, CARE PROMOVEAZĂ ECUMENISMUL ŞI ÎMBUNĂTĂŢIREA RELAŢIILOR CU BISERICA CATOLICĂ. Ca urmare a acestor lupte, şapte călugări au fost transportaţi la spital, pentru tratament. Mânăstirea face parte din cele 20 de mânăstiri de la muntele Ahos, mânăstiri în care accesul femeilor este interzis” – cf. Intercer Romania): monahismul isihastic, practicat acolo, la Muntele Sfânt/ATHOS, şi aici, în zona ROMÂNIEI MONAHISMULUI cel mai riguros şi a Kogaionului Sacru (Zalmoxis este cea mai importantă hierofanie a Lui Iisus Hristos, vestind Sacra Taină a Învierii!), constituie o primejdie de moarte, pentru planurile imperialimului iudaic, care se caracterizează (pe lângă latura lui criminal-violentă), printr-un MATERIALISM FIOROS, DE TIP BOLŞEVICO-MONDIALIZATOR (“societatea consumisto-capitalistă”, de aşa-zisă “concurenţă”…CONCURENŢĂ A IUDEILOR ÎNTRE EI, PENTRU CĂ “GOIMII” SUNT ZDROBIŢI ŞI EXCLUŞI, PE RÂND! - nu este altceva decât expresia dorinţei arzătoare a iudaismului de a avea dreptate, în afirmaţiile sale talmudice, conform cărora, între “goimi” şi “animale” este o sinonimie semantică, dusă până la IDENTITATE SEMANTICĂ ABSOLUTĂ!) - …şi grotesco-sinistru, totodată!

Tot pentru a-şi afirma imperialismul, ca formă de minimalizare, până la distrugere, a statului şi naţiunii - plutocraţia evreiască, europeană şi mondială, a lovit cumplit (cum romanii imperiali n-au făcut-o, niciodată, cu supuşii lor! - …cărora romanii nu doar că le lăsau zeii în pace, ba chiar şi-i “plantau”, pe-aceşti zei străini, în propriul lor pantheon! - …ceea ce, trebuie să recunoaştem, a dus la indiferentismul sacral/ateizarea Imperiului Roman şi la primirea creştinismului, prin Sfinţii Apostoli Petru şi, mai cu seamă, Pavel, ca pe o modă…”proaspătă şi vie”!), în factorii arhetipali de identitate: Duh, Limbă, Istorie, Rasă, Patria/Pământ Sacru, Popor, Neam etc. – înlocuindu-le, extrem de simplisto-primitiv, cu egoismul bestial, dar, cică, “emulativ/stimulativ economic”!…, cu instinctualitatea hipertrofiată, cu sexualitatea exacerbată şi pervertită, întru homosexualism şi căsătorii inter-homosexuale (spre distrugerea tuturor raselor, cu excepţia “poporului ales”- RASA PURĂ!!!!), cu consumismul de piaţă (românii cumpără şi îngurgitează, biologic-fiziologic şi mental, toate porcăriile străine, cancerigene şi degenerative! - în loc să-şi cultive ogorul lor, de cereale, legume, fructe autohtone, sănătoase – pe cât mai pot da aerul, apa şi pământul, otrăvite de tot felul de noxe! - .. şi…DUH CREATIV SPECIFIC ROMÂNESC!), cu “efectul PLACEBO” al aşa-ziselor “medicamente” (de fapt, otrăvuri, ucigaşe de rezistenţă bio-fiziologică şi mentală, de orice fel de anticorpi!), cu maşinismul şi electronismul distrugătoare de creativitate şi personalitate… - …sau prin block-house-urile lui Corbusier, cele ucigaşe de solidaritate şi de intimidate, totdeodată! – prin “pseudo-religia psihiatrică” (noua şi, în acelaşi timp, vechea formă de control şi supraveghere a intimităţii oamenilor!), prin “pseudo-religia banului şi bunăstării materiale”, prin “pseudo-religia Internetului, celularului şi a televiziunii”, prin “pseudo-religia democraţiei şi a drepturilor omului” (care distrug drepturile NEAMURILOR DIVINE!!!), prin “pseudo-religia uniunilor masonice” etc. etc. etc.

…Ce putem zice, în încheiere, despre acest Imperiu Neo-Romano-Evreiesc (deja împlinit, în linii mari, cu concurenţa iresponsabilă a conducătorilor de state-Cozi de Topor, dar şi a egoismului nostru monstruos, care, parcă, ne-a devenit, tuturor, în contemporaneitate, “firea cea adevărată”, complet anti-creştină! – cu ajutorul, egal, al pasivităţii, al indolenţei noastre, de-a dreptul monumentale!), cu fundamente infinit mai primitive şi, chiar, mirosind, accentuat, a…”apocalipsă”? Nu putem decât să repetăm, oarecum profetic (în pilda acestor evreimii plutocratice actuale, epigoni-stârpituri ale romanilor, cei cu un trecut de demnitate şi de oarece onoare! – …dar şi în pilda tuturor celor ce încearcă să pseudo-creeze pe mareele cărnii/hoitului, în loc să DUREZEMonastirea-Lume”, pe Duhul Dumnezeiesc al Umanităţii!!!) vorbele personajului Romulus cel Mare, din piesa de teatru omonimă a scriitorului elveţian Friederich Dürrenmatt: “Ştia ce e adevărul (n.n.: l-a cunoscut pe Hristos-Dumnezeu! – care tocmai la aceşti materialişti grosieri, s-a arătat  - pentru că iudeii erau, ca şi azi, şi atunci! - “BOLNAVII PLANETEI”) şi a ales, totuşi, forţa. Ştia ce este omenia, şi a ales tirania (n.n.: păstrând, doar pentru ei/evreii, forme de existenţă normale, precum Teocraţia, Cultul Familiei, Knessetul, kibuţurile, Ortodoxia Mozaică…! – dar nu poţi exista singur, pe o planetă!!!). S-a înjosit de două ori: o dată în faţa lui însuşi, a doua oară în faţa popoarelor care au ajuns sub puterea sa. (…) VREAU SĂ-ŢI DESCHID OCHII, SĂ VEZI TRONUL, SĂ VEZI PIRAMIDA ÎNALTĂ CÂT UN TURN, ALCĂTUITĂ DIN CAPETELE CELOR CĂZUŢI, CASCADA DE SÂNGE ABURIND CARE, DE PE TREPTELE ACESTUI TRON, SE PRĂVALE PE TOATĂ ÎNTINDEREA URIAŞULUI IMPERIU. (...) Ce poate să spună despre rănile tale UN ÎMPĂRAT AL CĂRUI TRON E AŞEZAT PE CADAVRELE FIILOR POPOARELOR STRĂINE, PE HECATOMBELE DE STÂRVURI ALE MERCENARILOR CARE S-AU RĂZBOIT PENTRU GLORIA IMPERIULUI, ALE SCLAVILOR, ARUNCAŢI SPRE DESFĂTARE, PRADĂ FIARELOR ŞI ALE TUTUROR CELOR CARE AU TRECUT, ÎNOTÂND ÎN SÂNGE, PRIN FAŢA PICIOARELOR TRONULUI? (...)Acum, noaptea socotelilor a sosit. Blestemul victimelor s-a împlinit…Copacul sterp e gata să fie doborât…Securea se ridică spre a lovi!

Da, “copacul” imperialismului criminal-mondialist iudaic este “STERP/FALS”, pentru că nu are, în seva şi vlaga lui, nimic din Puterea de Viaţă a Sfântului Duh! Este un CIMITIR ŞI, TOTODATĂ, UN ABATOR MONDIALO-TERESTRU!

Este Expresia Pseudo-Puterii MARELUI ILUZIONIST TERESTRU/SATANA!!!

De aceea, noi afirmăm, şi şi credem, cu tărie, în afirmaţia noastră, că IMPERIUL MONDIALIST IUDAIC (…un imperiu cât o PLANETARĂ MINCIUNĂ ASASINĂ!) ESTE PRECUM UN AVORTON (lipsit de Duhul Sfânt al Vieţii Dumnezeieşti, deci NORMALE!) – este un copil născut mort şi, totodată, un…”zombi [9] !!!

Şi IOAN BOTEZĂTORUL, Înaintemergătorul Lui HRISTOS-DUMNEZEU - spune, despre îndărătnicia necredinţei noastre, faţă de Duhul Sfânt al Vieţii: “Acum securea stă la rădăcina pomilor - spune marele prooroc - deci orice pom, care nu face roadă bună, se taie şi se aruncă în foc” (Luca 3, 9).

Iar tot prorocul IOAN BOTEZĂTORUL strigă, pentru cei ce au urechi de auzit: “Pocăiţi-vă, că s-a apropiat împărăţia cerurilor!”(Matei 3, 2).

…Şi pilda copacului, şi strigarea lui IOAN PROROCUL ŞI BOTEZĂTORUL - sunt valabile, egal, atât pentru luciferismul iudaic criminal (genocidic şi deicidic, sfidător mârşav, al Duhului Dumnezeiesc Adevărat!), cât şi pentru nesimţirea şi vinovata pasivitate şi inconştienţă şi auto-lipsire de Duh, a noastră, a pretinşilor “creştini”!!!

                                                                                                    prof. dr. Adrian Botez

***

 [1] - Explicaţia dată de Wikipedia este: „Holocaust („holos, "complet" și kaustos, "ars"), (în ebraică: Hașoa השואה, în idiș: Hurben חורבן), este un termen utilizat în general pentru a descrie uciderea a aproximativ șase milioane de evrei, majoritatea din Europa, în timpul celui de-al doilea război mondial, ca parte din „soluția finală a problemei evreiești”, programul de exterminare a evreilor, plănuit și executat de regimul național-socialist din Germania, condus de Adolf Hitler”.

[2] -„Holocaustul este organizat ca o religie. Are dogme inatacabile. Are un mare preot, în persoana lui ELIE WIESEL. Centrul cultului Holocaustului este Memorialul Holocaustului de la Washington – cf. Norman Finkelstein, Industria holocaustului.

[3] -„Este legitim deci să ne întrebăm: cum este cu putinţă ca acest eveniment mega-prezent în zilele noastre, Holocaustul, să fie aproape absent de pe scena publică americană timp de 20 de ani?

TOTUL S-A SCHIMBAT PESTE NOAPTE, CU RĂZBOIUL ISRAELIANO-ARAB DIN IUNIE 1967 (când Israelul, aliat cu Marea Britanie şi Franţa, a atacat Egiptul lui Nasser). De ce atunci? Explicaţia oficială: izolarea extremă şi vulnerabilitatea Israelului în timpul războiului a revigorat memoria persecuţiilor naziste. Lucrurile nu sunt niciodată atât de simple pe cât le zugrăveşte propaganda: Israelul a devenit la scurtă vreme un proxy al USA în Orientul Apropiat, pe măsură ce Siria şi Egiptul se îndreaptă spre o direcţie independentă. Propaganda a construit imaginea unui stat minuscul care stă în linia întâi, ţinând piept hoardelor de arabi barbari. Şi, spre deosebire de soldaţii americani în Vietnam, israelienii nu se lasă umiliţi de cei din Lumea a Treia.

Cât de intense au fost transformările? Inimaginabile. Norman Podhoretz, editor la Commentary, periodic al evreilor american, îşi aminteşte că după iunie 1967 Israelul devine „religia evreilor americani”. Chiar despre un comportament de tip new age este vorba: Lucy Dawidowicz, decana literaturii despre Holocaust, scrisese în 1953 că Israelul nu poate cere reparaţii de la Germania, în vreme ce refuză să-şi recunoască responsabilitatea pentru soarta palestinienilor: „Morala nu poate fi atât de flexibilă.” După 1967, tot ea devine un susţinător necondiţionat al Israelului, pe care-l numeşte „modelul prin excelenţă a imaginii ideale a evreului în lumea modernă.” O adevărată schimbare la faţă.

Adevărul conţine, în astfel de chestiuni, o doză sănătoasă de cinism. HOLOCAUSTUL ESTE RESUSCITAT PENTRU A PROTEJA ISRAELUL. Există un paralelism: cu cât Israelul devine mai izolat pe scena internaţională, cu atât mai mult discursul despre Holocaust devine mai omniprezent. CA ARMĂ PROPAGANDISTICĂ, HOLOCAUSTUL SE DOVEDEŞTE PERFECT PENTRU A DEZAMORSA CRITICILE LA ADRESA ISRAELULUI. Exact în perioada în care Holocaustul era cel mai prezent în mintea conducătorilor americani (primii 25 de ani după război), Statele Unite au susţinut cel mai puţin Israelul. În ciuda a ceea ce s-a afirmat ulterior, Israelul nu a atras atenţia americanilor cât timp a fost slab şi vulnerabil, ci după ce s-a dovedit a fi o forţă. Ceea ce a schimbat lucrurile a fost deci strict propagandă. (…)Eşafodajul mediatic al Holocaustului merge mână în mână cu acuzaţiile nefondate de antisemitism. Oricât s-ar vorbi despre antisemitism, în SUA identitatea evreiască este departe de a fi un handicap: venitul pe cap de locuitor este aproape dublu în cazul evreilor faţă de cel al non-evreilor; şaisprezece din cei patruzeci cei mai bogaţi americani sunt evrei; 40% din laureaţii Nobel din USA sunt evrei; asemenea 20% din profesorii marilor universităţi; precum şi 40% din deţinătorii marilor firme de avocatură. Philip Roth spune că ceea ce moşteneşte un copil evreu nu este: „un cod juridic, un ansamblu de cunoştinţe sau o limbă, nici, în cele din urmă, un zeu… ci un tip de psihologie, care se poate rezuma în trei cuvinte: evreii sunt superiori. HOLOCAUSTUL A FOST REVERSUL POVEŞTII DE SUCCES A EVREILOR ÎN SECOLUL XX, ŞI A SERVIT DREPT CAUŢIUNE PENTRU ELECŢIUNEA LOR DIVINĂ– cf. Norman Finkelstein, Industria Holocaustului, Antet, 2009.

 

[4] -„ David Ben Gurion îi declara lui Nahum Goldman, preşedintele Congresului Mondial Evreiesc: <<DACĂ AŞ FI FOST UN LIDER ARAB, N-AŞ FI SEMNAT NICIODATĂ UN ACORD CU ISRAELUL. E NORMAL, NOI LE-AM FURAT ŢARA…Noi de tragem din Israel, dar asta a fost cu 2.000 de ani în urmă, şi ei cu ce se aleg? Au existat antisemitismul, naziştii, Hitler,Auschwitz, însă unde este vina lor?
Eu nu văd decât un singur lucru : că am venit aici şi că le-am furat ţara. De ce ar accepta aşa ceva?>
>”- cf. Teodor Filip, Crearea statului Israel – V, în revista online www.necenzurat.ro, din 15 mai 2012.

[5] - Pentru că trebuie să prezint cititorilor realitatea, specific faptul că nici evreii nu au fost nişte mieluşei, ori luptători care îşi respectă adversarul. ŞI ÎNTRE EI AU FOST TERORIŞTI ORI COLABORATORI CU NAZIŞTII ŞI ALIAŢII ACESTORA. Astfel, în septembrie 1940, între Avraham Stern şi un agent italian a fost redactat un acord prin care Mussolini recunoştea un stat sionist în Palestina în schimbul colaborării organizaţiei Stern cu armata italiană pentru invadarea Palestinei. Însă, cum această invazie întârzia, Stern s-a apropiat de Germania. La 11 ianuarie 1941, el a întocmit un document prin care propunea alianţa cu Germania nazistă! După sfârşitul războiului, acest document a fost descoperit şi autentificat ca fiind original de către istorici evrei.
TOT ÎN IANUARIE 1941, STERN ŞI ADEPŢII SĂI REDACTEAZĂ UN DOCUMENT PRIN CARE RECUNOSC „BUNĂVOINŢA” GUVERNULUI REICH-ULUI GERMAN ŞI AL AUTORITĂŢILOR LUI,  FAŢĂ DE ACTIVITATEA SIONISTĂ ÎN INTERIORUL GERMANIEI!! DE ASEMENEA, SUNT DE ACORD CU INSTAURAREA UNEI NOI ORDINI ÎN EUROPA, IAR ORGANIZAŢIA LOR ŞI UNITĂŢI MILITARE EVREIEŞTI SĂ LUPTE ALĂTURI DE GERMANIA LUI HITLER
!!!” – cf. idem.

[6] - Aici, în Statele Unite, sioniştii şi coreligionarii lor deţin un control total asupra guvernului nostru. Din foarte multe motive (prea multe şi prea complexe pentru a le analiza acum), sioniştii şi coreligionarii lor conduc aceste State Unite, precum nişte monarhi absoluţi ai acestei ţări” – cf. Discursul ţinut de Benjamin H. Freedman, consilierul preşedintelui W. Wilson, în 1961.[7] - În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă şi rosteşti o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori: ea se numeşte Kol Nidre. Ruga se referă la un acord pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declaraţie sau jurământ pe care-1 vei face în următoarele 12 luni să fie nul şi neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare.
Cu atât mai mult, Talmudul reaminteşte evreului că ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua Iertării, îl scuteşte de respectarea lor.
Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în 1916. Şi, fără îndoială, noi, americanii, vom avea aceeaşi soartă pe care au avut-o germanii, şi din aceleaşi motive.” –
cf. Discursul ţinut de Benjamin H. Freedman, consilierul preşedintelui W. Wilson, în 1961.

 

 

[8] - Extragem din brosura “Who Brought the Slaves to America”, scoasa de “Sons of Liberty”, P.O.Box 449, Arabi, LA, 70032 , rezolutia “Conferintei Centrale a Rabinilor din America, 1956,” “Instructiuni confidentiale catre toti evreii ortodocsi, reformisti, ne-religiosi si încrestinati” - cu subtitlul:  - din care aflam cat de stapani se simteau evreii pe lume In 1956:

Noi suntem aproape sa ne atingem scopul. Al doilea razboi mondial a avansat maret planurile noastre. Ne-a reusit sa aducem crestinii sa se omoare unii pe altii si sa aducem alte multe milioane de crestini In situatia sa nu ne poata face niciun rau. Ne-a mai ramas putin de facut ca sa castigam controlul total asupra stupizilor de goimi (crestini).

<<Evrei din America:

aceste sunt ultimele instructiuni pentru voi:

1. Continuati sa largiti controlul asupra radio-difuziunii, televiziunii, ziarelor, cinematografelor si revistelor.

2. Educati copiii vostri si alungati-i pe crestini din avocatura, medicina, farmacie si din Intreg comertul de detaliu.

3. Transformati scolile si universitatile lor In centre de instructie pentru revolutia noastra rosie.

4. Ridiculizati credinta crestina, desbinati poporul ei si slabiti-le bisericile.

5. Demoralizati-le femeile si copiii.

6. Corupeti-le tribunalele si faceti-le de rusine.

7. Intoarceti o clasa sociala împotriva alteia, Negrii împotriva Albilor.

8. Cumparati politicienii si continuati sa corupeti administratiile locale, provinciale si nationale.

9. Anihilati fascistii anti-semiti In orice fel.

10. Folositi-va de instrumente binevoitoare ca un Truman, un Eisenhower, un Stevenson si Warren; ei vor face treaba pentru voi.

11. Planuiti emigrarea nelimitata si fara restrictii a persecutatilor nostri (din alte state) In aceasta tara.

12. Continuati sa le controlati banii prin sistemul federal de rezerve.

13. Continuati sa plasati evrei în posturile guverna-mentale, în Armata si-n Marina.

14. Noi trebue sa distrugem Republica asta si s’o înlocuim cu o democratie, care înseamna socialism de stat guvernat de evrei , (Jewish Governed State Socialism).

15. Continuati controlul asupra Departamentului Muncii , faceti agitatii, provocati prin orice mijloace nelinisti, greve, VIOLENTE ÎN TOATE MODURILE SI ÎN TOATE IMPREJURARILE.

Cu o astfel de strategie si cu aceste metode trebue sa reusimn sa prabusim aceasta tara în saracie, în demorali-zare, în faliment, si-ntr-un razboi civil, prin care sa micsoram numarul inamicilor nostri.

Revolutia bolsevica ne-a facut stapanii Rusiei.

Ultimul razboi ne-a facut conducatorii Intregii Europe, mai putin Spania.

Fie ca viitorul razboi sa ne faca stapanii Americii.

Pentru prezervarea rasei noastre sunteti avizati ca daca sunteti Intrebati de Goimi despre oricare din punctele de mai sus, trebue sa refuzati sa raspundeti, sa abjurati, sa repudiati si sa negati si asta chiar si sub juramant, daca e cazul, asa cum ne învata Talmudul.

Credem ca este de prisos sa va atragem atentia asupra consecintelor teribile daca aceste instructiuni ar cadea In manile Goimilor.

Conferinta Centrala a Rabinilor din America – 1956.

(…)Prin cine controleaza si domina evreii viata politica si economica a natiunilor? Cateva citate date mai jos ne vor lamuri:

“Francmasoneria este o organizatie evreiasca, a carei istorie, grade, simboluri si parole conventionale sunt evreiesti, de la început pana la sfarsit.”

“Izraelite of America”

3 August 1866

“Francmasoneria este nascuta în Izrael”. “Jewish Tribune”

29 Oct. 1925

“Anglia se lupta pentru noi, pentru cauza evreiasca si în aceasta lupta ea este sprijinita de francmasonii din întreaga lume.”

“Jewish Chronicle”

Octombrie 1940>>

“Din 670.000 de francmasoni în Europa, 475.000 sunt în Anglia. Din 4,5 milioane de francmasoni în întreaga lume, 3,5 milioane sunt în America- Statistiques maGoniques – cf. Comunism, sionism, Noua Ordine Mondială – în Middle Est atemporal, 1 ianuarie 2012.

 

 

[9] - Zombi (Kimbundu: nzumbe, creolă haitiană: zonbi) este o creatură fictivă care apare în cărți și în cultura populară de obicei ca un mort reînviat sau un om fără gândire.