ARTICOLE

| PRIMA PAGINA | INAPOI

 

DESPRE ”FAVORURILE” DE  PE  SITE-UL OFICIAL AL ARMATEI ISRAELULUI

Domnul ION COJA ne anunță (și domnia sa, la rândul său, fusese anunțat / i se semnalase:În urmă cu câteva luni, amicul Puiu H.N., din Israel, mi-a semnalat, emoționat…), într-un articol intitulat ”Mareșalul Ion Antonescu pe site-ul oficial al Armatei Israelului” că, pe site-ul oficial al Armatei Israelului, a apărut un material „FAVORABIL MAREȘALULUI ION ANTONESCU”.

 

Deci, ”FAVORURI” - făcute unui erou asasinat…În sensul că nu mai este înjurat, în gura mare (și ”pe toate drumurile”!), un mort, prin asasinare  - patriotul și eroicul Mareșal al Valahilor, singurul care a apărat demnitatea Armatei Române și a soldaților și ofițerilor ei, în al Doilea Război Mondial -  ci doar se mai îndulcesc niște foste și fioroase minciuni funeste, la adresa lui, a  EROULUI NAȚIONAL - iar alte minciuni se spun cu jumătate de gură și cu gura făcută pungă.

 

Se vorbește despre niște aviatori evreo-americani (doi, mai exact!), care ar fi fost tratați bine de români și de Armata Română (după ce aceștia doi bombardaseră cam tot ce văzuseră dinaintea  ochilor!) - și, pentru care, Mareșalul (cel atât de cumplit hulit și persecutat, din ordin iudeo-masonic  – acuzat, implacabil, de anti-semitism și de holocaust, în trecutul deloc îndepărtat!) a intervenit, la cel mai înalt nivel, în Germania lui Hitler, salvându-i, în toate felurile (cele omenește posibile):

        

 Leova Gukovski si Arie Fichman au fost lansati in Romania in noaptea de Rosh Ha Shana (anul nou evreiesc) 1940. Din cauza unei greseli a pilotului care trebuia sa-i lanseze la 60 de km de Bucuresti, au aterizat undeva intr-o suburbie a Bucurestiului. Intai a fost lansat Arie Fichman si apoi Leova Gukovski, in jurul lor explodand obuzele tunurilor antiaeriene.  Ca sa nu aterizeze in piata asezarii, a tras Leova de parasuta si a cazut pe acoperisul unei case si, de aici, s-a rostogolit intr-o caruta  cu coceni de porumb. In cadere si-a rupt piciorul stang si n-a mai putut sa se miste. A inghitit hartia cu planul de actiune si codurile secrete, cand tocmai a fost inconjurat de soldati romani care l-au luat prizonier. Intamplarile din prizonierat si din perioada de spitalizare sunt povestite intr-o carte  “Pentru ce am fost chemat la datorie”. Dupa 1944, Leova s-a intors in tara, in chibutzul Iagur de unde  plecase.

Arie  Orni  Fichman, din kibutz Beit Oren. A fost parasutat in Romania, a fost prins si eliberat la sfarsitul razboiului

Arie Fichaman a capatat gradul de capitan (pe nume Jacobson), iar Iehuda Ahisher a capatat gradul de locotenent Hanani. Cei doi au fot transportati in Libia si de acolo trebuiau sa fie parasutati in Romania langa Arad. Actiunea a purtat numele de “Mantilla” si in cadrul ei cei doi trebuiau sa ia legatura cu prizonierii puterilor alíate, sa incerce sa-i organizeze in scopul evadarii din detentie.

Trimisii miscarii sioniste trebuiau sa se intalneasca cu cei doi, fiind in legatura cu cei care organizasera actiunea.

Actiunea “Mantilla” era prima actiune in seria de actiuni ai serviciului MI 9 pentru creearea unei infrastructuri in Balcani. Parasutistii au fost antrenati in parasutare si au trecut prin Cairo pentru a fi parasutati in Romania.  O greseala de navigatie a pilotului a facut ca in noaptea de 1 octombrie 1943 sa aterizeze departe de locul de intalnire cu trimisii organizatiei sioniste. Cei doi au cazut prizonieri si actiunile de parasutare din Balcani au fost oprite datorita venirii iernii. 

Pe 1 octombrie la ora 02:15 noaptea , cei doi parasutisti erau in mana jandarmeriei romane. Intai cei doi au fost lasati sa doarma si numai dupa-amiaza au fost preluati de serviciul de informatii pentru a completa chestionare cu intrebari. Dovada ca nu au fost acuzati de terorism, au putut sa poarte uniforme britanice, neavand nici un fel de haine civile si parasutandu-se fara arme. Iar parasutele erau de culoare alba deci de salvare. Deobicei  cand actiunea de parasutare este in scop de spionaj, parasutele sunt de culoare albastra  sau gri ca sa un fie vazute. Pe de alta parte totusi  s-au gasit la ei 123 de monezi de aur, 198 de bancnote straine si 246 de bancnote in valoare de 173000 lei o suma importante la vremea aceea. De asemenea ei aveau pachete de mancare concentrata  si truse medicale pentru primul ajutor.

Cei care i-au cercetat n-au folosit  metode de tortura pentru a scoate de la ei declaratii. Dosarul de  cercetare l-au transmis direct lui Ion Antonescu, conducatorul Romaniei, subliniind faptul ca cei doi prizonieri le-au dat sa inteleaga ca “viitorul Romaniei depinde de cum se vor purta cu evreii”.

Antonescu refuza sa-i predea pe parasutisti Gestapoului

Stirea prinderii celor 2 parasutisti a ajuns imediat la urechile ambasadorului Germaniei la Bucuresti Manfred von Kilinger si mai departe la Herman Georing. Gestapoul a cerut imediat sa fie predati lor. Autoritatile romane au reusit sa scape de presiunea nemtilor prin diferite pacaleli. Maresalul Antonescu a dat ordin sefului statului major al Fortelor de Aviatie sa spuna nemtilor ca parasutistii vor fi interogati de serviciile romane si rezultatele vor fi transmise fortelor aeriene germane. Nu se poate exclude posibilitatea, scrie istoricul Mihai Pelin – ca raspunsul autoritatilor romane  se datoreaza  faptului ca cei doi prizonieri erau evrei, motiv destul de intemeiat pentru ca cei doi sa nu fie interogati de nazisti. Cu tóate acestea, autoritatile romanesti nu au fost in stare sa reziste in fata presiunii germane si pana la urma au acceptat  ca autoritatile germane sa-l interogheze pe Arie Fichman  si acesta sa fie interogat de nemti in Germania. Romania  a hotarat sa infiinteze o comisie formata din ofiteri romani care sa-l insoteasca pe Arie Fichman (Ghideon Jacobson) si sa primeasca informatii asupra tehnicii si metodele de interogare folosite de nemti in interogarea prizonierilor de razboi ai Puterilor alíate.

Arie Fichman (Ghideon Jacobson) a plecat pe 9 octombrie 1943 in Germania impreuna cu ofiterii romani si s-a intors la sfarsitul lui octombrie insotit de aceeasi ofiteri romani.  Dosarul de cercetare german semnat de Von Killinger, ministrul lui Hitler la Bucuresti,  nu continea nimic nou fata de ceea ce stiau romanii. Iosef Hanani l-a intalnit din nou pe Arie Fichman in lagarul de prizonieri ai Puterilor Aliate care se afla la Timisul de Jos (dupa ce a fost internat cateva saptamani la spitalul din Sinaia si Brasov). Cei doi prizonieri au fost eliberati pe 2 si 3 Septembrie 1944. Au fost urcati impreuna cu alti prizonieri ai Puterilor Aliate intr-un  avión care a decolat de pe aeroportul din Popesti Leordeni spre Italia” – cf. Ion Coja, ”BIOGRAFII: O BUCATĂ DE ADEVĂR”, pe site-ul personal, ioncoja.ro/.../maresalul-ion-antonescu-pe-site-ul-oficial-al-armatei-israelului, precum și pe site-ul: cugiralba.wordpress.com (”pentru conformitate, puteți accesa materialul, în forma în care a apărut, pe site-ul Armatei Israelului,  מצ’ת ל-כר הצנחנים הישראליים שצנחו באירופה בתקופת השואה
www.zanhanim.org.il/vf/ib_items/189/ww2.pps -  SURSA : http://www.certitudinea.ro”).

 

 

 – …dar, în același timp, ni se servesc niște/alte gogoși de neîngurgitat, pentru un om cu demnitate și cu ”scaun la cap” (în sens metaforico-figurat, iar nu în sens ”terrrorist”!):

         

 1-alți aviatori evrei (alții decât cei doi), prăbușiți cu avioanele, pe teritoriul României (pe care o bombardau, ”din gros”!), ar fi fost salvați de un super-eroic comandou evreiesc (!!!), trimis tocmai din Palestina:

 

Numarul aviatorilor si celor din echipele de zbor care au cazut pe teritoriul Romaniei  a depasit 1000. Parte au fost prinsi si inchisi, iar altii s-au ascuns, astfel incat era necesara  salvarea lor. In ajutorul lor au fost trimisi parasutistii evrei din Palestina care au reusit sa salveze cca 150 de aviatori ai fortelor alíate si sa-i treaca granita. Numai la sfarsitul razboiului, adica intre 31 august si 3 septembrie autoritatile romane au eliberat si ceilalti 1161 de prizonieri  (aviatori si alti luptatori din fortele aeriene) dintre care: 1117 americani, 31 britanici, 12 olandezi si un francez. De asemenea parasutistii israelieni au actionat ca sa-i organizeze pe evreii din Romania in a se apara si apoi sa poata emigra in Israel legal sau ilegal astfel incat 60000 de evrei din Romania au emigrat cu ajutorul lor spre Israel” – cf. idem.

 

Bunilor domni! Dacă Mareșalul, în persoană, și-a riscat pielea, chiar în fața Wehrmachtului nazist, dar și  în fața  lui Himmler și a lui Hitler, pentru a-i salva nu doar de la moarte, ci chiar și de la tortură/torturare, pe cei doi evrei (Leova Gukovski si Arie Fichman) - cum s-ar explica, atunci, faptul că alți 998 de evrei (dintre cei cca. 1.000 căzuți, în total, deasupra României bombardate sălbatic, de avioanele Aliaților anglo-americani!), anume  evreii prăbușiți prin păpușoiul țăranilor, și care, deci, nu intrau, nicicum, în evidența și în zona de interes a SS-ului himmler-ian (că doar nu i-au purtat, nemții din SS, la Berlin, pe  Leova Gukovski și pe Arie Fichman, numai ca ”să-i tragă în poză”!), au avut nevoie de super-comandouri, trimise tocmai din Palestina?!

 

2-Dacă Mareșalul a avut eleganța și nobilul spirit cavaleresc, de a-și trimite  ofițeri,  însoțitori români, pentru ca Leova Gukovski și Arie Fichman să n-o ”ia pe coajă”, la Berlin (în timpul interogatoriilor executate de ”milostivii” de la Gestapo!) – atunci ce pericole mai existau, în România, așa de mistice, pentru evrei, de a trebuit ca membrii super-comandourilor evreiești să vină tocmai din Palestina, ca să...să ce? Să se amestece, fără lege și fără de rost, în treburile interne ale statului suveran al românilor?! –… pentru că, altfel, nu aveau ce evrei să organizeze, și pentru ce, aici, în România (numai acțiunea naște re-acțiune! - dar unde este / poate fi acțiunea anti-evreiască, a României, atunci când însuși Mareșalul României se implică în salvarea nu doar a vieții, ci și a integrității corporale și morale a DOI EVREI?!). Cum afirmă, foarte logic, și dl ION COJA: ” Numai că nu ne putem imagina concret în ce anume putea să constea acest ajutor, atâta vreme cât ÎN ROMÂNIA NU SE CUNOAȘTE NICIO ACȚIUNE EVREIASCĂ DE REZISTENȚĂ, LA AGRESIUNEA ANTI-SEMITĂ. Eu și alții ca mine susținem că nu se cunoaște nimic despre o astfel de rezistență, o astfel de acțiune sau reacție de apărare, pentru simplul și slăvitul motiv că nu a existat nicio agresiune antisemită din partea autorităților române sau a populației românești. (Nota bene: Cele petrecute la Iași în iunie 1941, act clar de agresiune, act criminal, i-a avut totuși ca promotori și protagoniști pe militarii germani, iar autoritățile românești dacă au intervenit, așa cum au și făcut-o, a fost pentru a diminua represiunea germană, altminteri motivată și ea într-o oarecare măsură, dacă luăm în seamă justificarea invocată de germani. Detaliu esențial: la Iași, în iunie 1941, circa 500 de evrei au fost arestați de jandarmeria și poliția română, iar restul evrilor arestați au fost sub jurisdicție germană. EVREII ARESTAȚI DE AUTORITĂȚILE ROMÂNEȘTI AU SUPRAVIEȚUIT, CU TOȚII, PÂNĂ LA SFÂRȘITUL RĂZBOIULUI, CÂND AU FOST ELIBERAȚI. Evreii care au murit în acele zile au fost numai dintre evreii arestați de germani)” – cf. idem.

 

3-Aici, îl cităm, integral, pe dl ION COJA, care cunoaște lucrurile foarte bine - și  a cărui ironie amară o apreciem, în mod deosebit :

            

            ” Citez de pe site-ul Armatei Israelului: <<PARAȘUTIȘTII ISRAELIENI AU ACȚIONAT CA SĂ-I ORGANIZEZE PE EVREII DIN ROMÂNIA (…) SĂ POATĂ EMIGRA ÎN ISRAEL LEGAL SAU ILEGAL ASTFEL ÎNCÂT 60.000 DE EVREI DIN ROMÂNIA AU EMIGRAT CU AJUTORUL LOR SPRE ISRAEL>>… Cunosc bine calculele zăpăcite care se fac pentru a inventa holocaustul din România. Ele se bazează pe comparația unor cifre, a evreilor din România înainte de război și după. Diferența, la rândul ei, este amendată prin scăderea evreilor care s-au refugiat în Rusia, cifră de nimeni stabilită cu documente, ci „la ochi”! Precum și a evreilor emigrați în Palestina în timpul războiului. Cred că ar trebui luați în calcul și evreii care lipseau la inventar pentru că emigraseră ilegal în Palestina cu ajutorul faimoșilor parașutiști… Parcă n-am întâlnit până acum în niciun calcul holocaustic această cifră, 60.000 de evrei, emigrați cu ajutorul parașutiștilor israelieni! Cine îi contabilizează?

De ce am spus că este vorba despre <<calcule zăpăcite>>? Pentru că punctul de plecare al avcestor calcule este numărul evreilor din România înregistrat în 1939 și la începutul anului 1940. Numărul oficial al acestora era cam de 750.000. Din alte surse, inclusiv din Jurnalul lui Mihail Sebastian, unul dintre evreii cei mai bine informați, avem alt număr, altă cifră: două milioane! Legionarii, prin vocea cea mai autorizată, a Căpitanului, vorbesc și ei tot de două milioane! Dacă introducem în ecuația Holocaustului această cifră, se schimbă în mod corespunzător și rezultatul final: numărul evreilor uciși de români, de Antonescu. Acest număr, după socotelile de mai sus, ale mele, nu mai poate fi <<numai>> 400.000 – cum scrie la Templul Coral și la Monumentul Holocaustului. Mint amândouă oficinele. Mint cu nerușinare! Așa cum mint și în multe alte privințe și ocazii, în aproape toate!

Să fim drepți și recunoaștem ADEVĂRUL CEL MAI ADEVĂRAT! Numărul real, după sursele cele mai credibile – Mihail Sebastian și Corneliu Zelea Codreanu, este de cel puțin un milion și jumătate: 1.500.000 DE EVREI AU FOST HOLOCAUSTIZAȚI DE PĂRINȚII NOȘTRI. Ceilalți, vreo 350.000, au supraviețuit cum a putut fiecare. Circa 150.000 nu se știe cum au murit, se pare că ne-au scăpat!… Deh, nimeni nu este perfect!

Dixi et salvavi animam meam! – cf. idem

 

4-…Vine, acum, gogoașa supremă: vezi, Doamne, Leova Gukovski și Arie Fichman ar fi scăpat cu viață, în România, pentru că, lui Ion Antonescu, i s-ar fi spus, de către evrei, că ”viitorul României depinde de cum se vor purta românii cu evreii”!

 

Dar, dacă ar fi adevărată chestiunea penibilă (și sinistru de imoral ridicată, de către unii conducători ai Israelului), cu ”holocaustul românesc, asupra evreilor” (Mareșalul fiind implicat, cică, ”grupa mare”, în numitul ”holocaust”!) – de ce, pentru doi evrei ”scăpați”, Ion Antonescu a considerat că  este important ”VIITORUL ROMÂNIEI”, iar ținând cont de ceilalți nu-știm-câți evrei, ”nescăpați” (?!) -  NU ERA IMPORTANTVIITORUL ROMÂNIEI” (…după câte se știe, Mareșalul nu era nici atins de nebunie și, cu atât mai puțin, oligofren!)?! – …în definitiv, pentru câți evrei ”nescăpați”,  bunilor domni conducători israelieni? – nici măcar domniile voastre nu v-ați pus la punct și de acord, cu/întru propria-vă minciună! - …pentru cei 1.000 + 60.000 de evrei, ”eliberați” de fantomaticele super-comandouri evreiești (că nu există niciun document, nici românesc, nici evreiesc, nici american, în legătură cu ele/super-comandourile respective! – de niciun fel și soi, care ateste prezența lor, în spațiul aerian, ori pe teritoriul/sol românesc!) - … sau, pentru 400.000, cifră ”suptă din deget”, la Templul Coral din București și la Yad Vashem (World Center for Holocaust Research!), în Israel? - …sau, pasămite, pentru  două milioane?

Întreb. Înseamnă că au ”scăpat” cu mult mai mulți, decât erau/existaseră, în România, de toți! Din 750.000 au fost ”holocaustizați” cca. 400.000, și au rămas…DOUĂ MILIOANE!

…Am înțeles tot, fiți pe pace!

Un lucru, însă, nu vreau să-l înțeleg: dacă Ion Antonescu nu se face vinovat de uciderea evreilor (atât și așa cât s-a mințit, până acum, cel puțin!) – atunci, de ce să fim noi, valahii, mulțumiți de ceea ce scrie pe site-ul Armatei israeliene, și să ne gudurăm pe lângă evrei: ”Mulțumim frumos că, acum, nu ne mai mințiți, decât a patra parte, din cât ne-ați mințit, până acum!”…?! Cine sunt acești israelieni, de trebuie noi să ne gudurăm, pe lângă sferto-minciunile lor, și să le pupăm și picioarele, că nu mai binevoiesc să ne spună, cu ochii în ochii noștri, minciuni ÎNTREGI, precum că noi i-am omorâto-măcelărito-ars, pe ei?!

…Tatăl meu, Înalt Ofițer în Armata Română, a suferit enorm, de pe urma acestor minciuni - și a fost persecutat și umilit de comuniști, din pricină că și-a făcut deplin datoria, în armata condusă de Mareșal! Pentru că a fost decorat, de Mareșal, cu cele mai înalte distincții, din Armata Regală Română!

Tatăl meu s-ar învârti în  mormânt, ”ca ventilatorul” (cum zice un evreu tare de treabă, IANKE, în piesa ”Take, Ianke și Kadâr”, a unui, cică, legionar, din ăia, și ei, supra-asasini de evrei - Victor Ion Popa…), dacă m-ar ști, pe mine, fiul lui, că mă gudur, ca un sclav, pe la târlicii celor care l-au umilit  pe el, personal, în timpul vieții, și care au avut o contribuție substanțială, la asasinarea (numită ”execuția din Valea Piersicilor”!) Mareșalului său. Și s-ar simți și se simte umilit, în continuare, pe lumea cealaltă, pentru toate gesturile, veritabil naziste, pe care le-a suportat, post mortem, Mareșalul lui: valahii n-au / n-aveau dreptul, până acum (dar, de-acum încolo, oare, îl vor avea?), să învețe, la Istorie, despre Mareșal, n-au/n-au  avut dreptul să-i rostească nici numele, că fac/făceau pușcărie! Trebuia nu se mai gândească, măcar, la Mareșal! - li se interzice/interzicea, firește, să-i înalțe, undeva, oriunde, o statuie, un pios bust, cât de mic…S-a făcut o lege, special pentru această aberantă tăcere (de fapt, SPĂLARE DE CREIERE!!!). După câte știu eu, s-a lucrat și cu târnăcopul, și cu ciocanul (după caz!), pentru respectarea/împlinirea acestei samavolnice legi a tăcerii, asupra unui erou al Neamului Valah!

În urma acestei cvasi-reabilitări a Mareșalului (ca…”favor”?! – pentru ce și de ce, hăt,  tocmai acum???!!!) - ce fac serviciile diplomatice ale României? Ce fac guvernanții României?! Își cer scuze, oare, poporului Valah, pentru un întreg regim trecut, de minciună și de teroare, chipurile, ”legală”, prin legi inventate de interesele capricioase și șmecherești, ale unora dintre conducătorii Israelului? Serviciile diplomatice ale României le impun, oare (prin Ministerul de Externe al României și prin serviciul Ambasadei României, de la Tel Aviv), acelor conducători israelieni, abuzivi, care l-au asasinat civil, pe Mareșal, să-și ceară iertare -  așa cum, pe nedrept, ni s-a impus nouă să ne cerem iertare, mereu, pentru toate cele (până și pentru că existăm!)… - …dar noi, fără fi avut, vreodată, vreo vină, față de poporul evreu!!! - decât că am fost, poate, excesiv de generoși, de umani și de toleranți (pentru aceste vremuri troglodite/sălbatice!), față de toți oamenii Pământului/Terrei…

           Noi, poporul român, avem pretenția ca Televiziunea Israeliană, precum și Televiziunea Română de Stat, să-și ceară, cu sinceritate, cu umilință, scuze, atât Mareșalului, pentru tăcerea samavolnică, așternută, PRIN FORȚA CALOMNIEI ȘI A ACȚIUNII INSTITUȚIILOR DE FORȚĂ, ALE STATULUI ROMÂN (forța brută / brutală aPOTERELOR, cum expresiv spune Doina pentru Mareșalul Ion Antonescu, a lui Adrian Păunescu!), asupra amintirii lui - cât și, în primul rând, Poporului Valahilor, pentru regimul de teroare, de peste 60 de ani, în care au trăit atâția ”învinuiți fără de vină”, ”braț la braț” cu această ”lege a tăcerii” (impusă și menținută samavolnic, prin presiuni străine, majoritar evreiești!), deasupra capului lor, ca o ”sabie a lui Damocles”!

…La ce consecințe ne putem aștepta noi, oare, de la lașitatea noastră (politică și nu doar!) și de la paranoia unora dintre cei care alcătuiesc (azi și nu doar!), conducerea statului Israel și a celui american? Dacă noi, oamenii Terrei, vom accepta, din nou și mereu,  să tăcem, cu lașitate de sclavi -  atunci și capricioșii conducători, politici, militari și financiari, ai ”poporului ales”, oricând, vor face și impune orișice! Deși, chipurile, ei fac aceste abuzuri, în numele ”poporului evreu” -  de fapt, ei le execută ÎN NUMELE VOINȚEI LOR PERSONALE  ȘI PENTRU PROFITURI DE NEÎNCHIPUIT, ÎN BANI, PUTERE DE INFLUENȚĂ ȘI IMAGINE TERESTRĂ!!!

Și se vor îndura să ne lase să trăim, DOAR târându-ne în patru labe, și asta ca…”FAVOR”!

Ne putem trezi, mâine, că este șters articolul, cu Mareșalul, de pe site-iul Armatei Israeliene, și că se neagă, sfruntat, ceea  ce s-a afirmat, azi, despre Mareșal! Până și în jumătăți și în sferturi de adevăr…!

Vrem/CEREM garanții, autentice și solide, atât de la politicienii noștri (dar și de la conștiințele noastre cele lașe!), cât și de la acei conducători israelieni (care au comandat, de la Tel Aviv, umilirea și spurcarea și aneantizarea amintirii Mareșalului - …vedem că ”Măria Sa”, regele Mihai I de România, ”scapă”, și acum, prilejul de a grația măcar…amintirea Mareșalului!) – garanții că nu se va mai încerca, în veci de veci, umilirea popoarelor și a eroilor lor, prin ”legi” și prin teroare  - ambele, samavolnice!

Pentru că, altfel, nazismul sionist își poate permite, oricând, orice – chiar și să schimbe și să manipuleze informația, după bunul său plac, umilind ori  slăvind, după cum le trăsnește bancherilor și militarilor, prin cap și buzunare! -  săltând în slavă CRIMINALI INTERNAȚIONALI, sau asasinând EROI-MARTIRI AI NEAMURILOR TERREI (asasinate civile sau …”de-a dreptul”!) – transformând/transfigurând,  oricând, pe oricine în orice!

Acum, azi, le permitem ”doar” să afirme, prin acest nazism al unor conducători ”talibani” ai statului Israel,  că ”evreii îi vor azvrli pe toți palestinienii, în Mediterana” (și se face tot posibilul, în acest sens, nu-i vorbă, de către majoritatea tineretului evreu, cel educat în spiritual urii!)! – această afirmație trezind/iscând, firește, reacții similare, de învrăjbire oarbă (ca formă de exprimare cu totul improprie unor oameni, cică, civilizați - și de aceeași intensitate nazistă!), în declarațiile mediilor politice palestiniene! Dar, cine știe, poate că, în viitor, unor căpetenii ale  statului Israel le va cășuna pe alții și pe alte popoare…vor afirma, cu arma în mână, că trebuie lichidați, instantaneu, toți cei care au gura-ngustă sau cei care au gura largă,…sau să fie lichidați alții, folosind pretextul că aceștia au ochii albaștri, și Israelul - nu-i așa? (…este angajată, mereu, pentru orice minciună interesată, venită din zona financiar-militară, o națiune întreagă! - cu toate că noi știm și avem și celebre exemple, că există și israelieni cinstiți, umani, cu bun-simț și bună-măsură…destui!) nu permite  existența, pe Terra, a popoarelor și / sau a indivizilor, decât dacă au ochi negri!

Oameni buni, nu mai fiți lași! NU AVEȚI NEVOIE DE FAVORURILE NIMĂNUI, PENTRU A FI DEMNI ȘI A NU MAI RĂBDA TERORILE, MORALE ȘI FIZICE, ALE UNOR INFRACTORI INTERNAȚIONALI!

Un lucru este fie:  1-ADEVĂRAT! -  fie: 2-NU ESTE ADEVĂRAT! Dacă NU este adevărat (și se demonstrează asta!), atunci nu aveți nevoie să vă facă mai știm noi ce infractor (local, național sau internațional!) vreo ”favoare”!

Sunteți oameni, oamenilor! Sunteți FIII LUI DUMNEZEU!

Facem apel la TOȚI evreii de bună-credință, de pe fața Pământului: NU VĂ LĂSAȚI TÂRÂȚI ÎN EXACT ACEEAȘI BULBOANĂ, ÎN CARE HITLER ȘI-A TÂRÂT POPORUL SĂU – ÎN BULBOANA NEBUNIEI RASISTE ȘI NAZISTE!!! Luați BIBLIA/SFINTELE SCRIPTURI în mâini (”ALE VOASTRE DINTRU ALE VOASTRE!”), și citiți ce vă zic Dumnezeul vostru și prorocii voștri că trebuie să gândiți, cum să vă comportați, față de oamenii/semenii tereștri – ce trebuie și ce nu trebuie să acceptați, din partea conducătorilor voștri vremelnici!!!

Iară noi, cei ce ne zicem creștini, suntem (ȘI TREBUIE SĂ FIM!) FRAȚI ÎNTRU HRISTOS-DUMNEZEU, CU TOȚI SEMENII NOȘTRI!

Să avem curajul s-o și spunem/afirmăm/măturisim asta, cu toată tăria! -  pentru că, altfel,  părinții noștri ne vor condamna, de aici sau de dincolo de mormânt, pentru ceea ce, pe ei, pe părinții noștri, i-a distrus: această minciună acceptată, de noi - precum și sferturile de adevăr, pe care, lipsiți de demnitate, noi le acceptăm, ca ”favor”, și nu-i silim, cu Dumnezeu deasupra noastră, pe mincinoșii lăfăiți și sfidători, care se cred cel puțin LOCȚIITORII LUI DUMNEZEU, pe Pământ! - se corecteze, până la a spune Adevărul, limpede și întreg (ar fi, din partea noastră, nu doar un gest moral și echitabil, ci ar fi și o atitudine profund creștină: ”NU VĂ TEMEȚI!” – și-a rostit, răspicat, porunca și îndemnul, Hristosul, Cel în care declarăm, cu gura până la ceafă, că, din toată inima, noi credem)!

Dar ne vor condamna și copiii noștri, și nepoții noștri, pentru că, din pricina egoismului și a lașității noastre, tăcute și încovoiate, refuzăm să le lăsăm o lume mai bună, deschisă la suflet, mai dreaptă și liberă de servituți, de sclavie morală, intelectuală și fizică!

…Oameni buni, din toată lumea asta! Nu mai acceptați orice, de la nimeni, dacă nu este un lucru de bun-simț și dacă nu se înscrie în limitele Adevărului, documentabil/demonstrabil, iar nu impus, cu japca, de ”cucoane” sclifosite, fandosite și șmechere, precum ”political correctness”!

Altfel, vă periclitați însăși existența voastră, normală și demnă, de OAMENI AI TERREI, de făpturi umano-divine, de ”homini erecti”! -  iar nu, fiecare dintre voi,  de ”homo fractus”/frânt…devenit, peste noapte și prin voință samavolnică și străină de Adevăr și Justiție -  in-fractor”/răufăcător - și condamnat, NEVINOVAT DECÂT DE LAȘITATE (SIC!), la pușcărie terestră meree, la tăcere vinovată meree - sau la dispariție, pur și simplu, în neant!!!

 

                                                                                    prof. dr. Adrian Botez