ARTICOLE

| PRIMA PAGINA | INAPOI

 

DEGEABA…

 

Mi-am intitulat acest articol cu numele unui spectacol al lui Tudor Gheorghe, pentru că simt că avea dreptate trubadurul cel oltean (şi mason… - dar asta-i altă gâscă-n altă traistă, ţinând de cameleonismul valaho-balcanic, pe care noi, valahii, se pare că l-am făcut…uranic!), în legătură cu ieşirea la iveală, în ultimii 24 de ani şi ÎN EXCLUSIVITATE! - a celor mai cumplit degradate “gene” ale Neamului Valah! – dar şi în legătură cu histrionismul nostru pernicios şi, mai cu seamă, dublat de o nesimţire şi demagogie (mai ales la nivel de guvernare!) enorme, care fac ca orice tentativă de reacţie împotriva răului să fie/devină zadarnică, să se întâlnească, inevitabil, cu un tampon naţional de pâslă! – pe care noi, valahii, îl acceptăm. De ce? -  pentru că suntem, deja, nişte bieţi degeneraţi (în raport cu antecesorii noştri istorici!) - în drumul de a deveni nişte bieţi zombies

…Da, DEGEABA, domnilor guvernanţi, îmi faceţi voi o Lege a Limbii Române (“Această propunere legislativă a fost legiferată ca zi festivă a României, prin LEGEA NR. 53/2013, adoptată de Parlamentul României cu 312 voturi pentru, două voturi împotrivă și cinci abțineri [n.mea:”împotriviri” şi “reţineri” udemeriste, fireşte!!!…]. În această zi, va fi arborat drapelul României

, în conformitate cu prevederile Legii nr. 75/1994 privind arborarea drapelului României, intonarea imnului național și folosirea sigiliilor cu stema României de către autoritățile și instituțiile publice”) – DEGEABA! - când mi-l proptiţi, la Ministerul Culturii Româneşti,  pe “prietenul” nostru maghiar, Kelemen Hunor, şeful UDMR. Dar Kelemen Hunor va fi şi vice-premier, având în grijă (ocult, dar tenace!  - ptiu, drace!!!)şi Ministerul Învăţământului VALAH!!!

De aşa “poante” numai noi, votanţii de “naumovici” şi “antoneşti” (…anti-legionari şi, deci, anti-români!) putem fi în stare!

Iar Imnul Naţional şi Stema Naţională/Sigiliul Naţional şi Steagul/Drapelul Naţional…şi toate cele SFINTE ale valahilor/românilor şi ale Valahiei/României (inclusiv Limba Română şi Învăţământul Românesc!!!) au fost spurcate de înţelegerea şi vânzarea de Neam a pesedisto-ex-usediştilor: înţelegerea trădătoare de Neam Valah,  dintre veneticii guvernanţi “români” (?!), tip Naumovici-Ponta, şi veneticii (primiţi la guvernare, samavolnic, fără nicio respectare a democraţiei, fără niciun respect faţă de VOINŢA ROMÂNILOR, CELOR VOTANŢI [la alegerile parlamentare din 2012] - DE PSD-PC ŞI DE PNL, ÎN PROPORŢIE DE 70%!!!) maghiaro-udemerişti, tip Kelemen Hunor. Înţelegere care sfidează elementarul bun-simţ naţional, făcută peste cadavrul DRAPELULUI NAŢIONAL ROMÂNESC (şi, deci, făcută PESTE CADAVRELE ŞI ÎNTRU PROFANAREA AMINTIRII STRĂMOŞILOR NOŞTRI!) - şi  făcută împotriva Duhului Valah, căci se face împotriva Şcolii ROMÂNESCO-VALAHE (“MODIFICAREA LEGII ÎNVĂŢĂMÂNTULUI SE VA FACE DOAR CU ACORDUL UDMR”)!!!  - cf. ştirea apărută în ziaruldecalafat.ro, dar confirmată şi de mediafax.ro, hotnews.ro, dar şi de canalele TV de ştiri Antena 3 şi  Realitatea TV:  

Ponta a vândut interesul naţional ungurilor . Autonomie , facultăţi în limba maghiară şi steaguri secuieşti pentru susţinerea UDMR:

Preşedinţii PSD şi UDMR, Victor Ponta şi, respectiv, Kelemen Hunor, au semnat, luni, la Palatul Parlamentului, acordul pentru intrarea Uniunii la guvernare. Acordul prevede, printre altele, modificarea Constituţiei şi mai multe facultăţi în limba maghiară. De altfel, se mai arată în document, MODIFICAREA LEGII ÎNVĂŢĂMÂNTULUI SE VA FACE DOAR CU ACORDUL UDMR (nota mea: BRAVOS, PAPUGII NENOROCIŢI!).

Ponta a vândut interesul naţional ungurilor . Autonomie , facultăţi în limba maghiară şi steaguri secuieşti, pentru susţinerea UDMR.

După semnare, Ponta a precizat că întotdeauna a apreciat <<competenţa şi seriozitatea>> (n.mea: da, şi eu apreciez competenţa şi seriozitatetea ta de trădător, dle NAUMOVICI-PONTA!!!) la UDMR, şi când au fost împreună la putere, şi când au fost în opoziţie.

Premierul a mai spus că în România tensiuni interetnice există doar în declaraţiile de la televizor (n.mea: dixit NAUMOVICI-MINCINOVICI!!!).

Potrivit articolului 1 din Acordul guvernamental, UDMR face poarte din formula guvernamentală şi îşi asumă programul Guvernului 2013-2016, adoptat de Parlamentul României în data de 21 decembrie 2012.

Articolul 2 arată că, pentru aducerea la îndeplinire a prevederilor articolului 1, UDMR va avea membri în Guvernul României la nivel de miniştri şi secretari de stat, conform ponderii în cadrul majorităţii parlamentare.

Articolul 3 prevede că deciziile de acţiune la nivelul Guvernului se stabilesc prin consens între liderii partidelor şi formaţiunilor politice din cadrul coaliţiei de guvernare.

Acordul este semnat de Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, şi premierul Victor Ponta şi este valabil până la următoarele alegeri parlamentare” – cf. ziaruldecalafat.ro, de luni, 3 Martie 2014.

…Da, DEGEABA, domnilor guvernanţi, proclamaţi, dimpreună cu socialiştii internaţionalişti, Ziua Internaţională a Femeii – şi  vă prefaceţi a respecta şi cinsti pe mamele, pe soţiile şi pe fiicele noastre, când emiteţi o mizerie de lege a pensionării, precum Legea nr. 263/16.12.2010, prin care delicata femeie este considerată ca fiind/stând, umăr la umăr, “la egalitate” (fi-v-ar feminismul cel cretin, de cap să vă fie şi “în obrazul cui v-a făcut”, vorba lui Ion Creangă!) cu musculoşii hamali, ori oţelari şi cazangii (…cică,  aşa-s directivele Uniunii Europene! – dar de când până când şi cu câtă neobrăzare şi nesimţire vine această cucoană de Uniune şi mă învaţă pe mine cum s-o respect, pe mama, ori pe soţia mea, scuipând-o între ochi?! – …şi de când până când am ajuns eu atât de fraier şi de tălâmb, încât să ajung să-i votez tocmai pe cei care-mi cer, alături de lăturile pedeliste  - …îmi cer, mie, să le scuip între ochi, pe cele mai iubite fiinţe de pe Planeta Terra?!):

Vârstele standard de pensionare, conform Legii nr. 263/16.12.2010

Vârsta standard de pensionare este de 63 de ani, pentru femei, şi 65 de ani, pentru bărbaţi. Stagiul minim de cotizare este de 15 ani, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Stagiul complet de cotizare este de 35 de ani, atât pentru femei, cât şi pentru bărbati. Atingerea acestei varste se realizează prin creşterea vârstelor standard de pensionare, a stagiului complet de cotizare, a stagiului minim de cotizare conform eşalonării prevăzute în anexa nr. 5 – conform cu normele UE”…

...Ce „norme U.E.”? Care „norme U.E.”? În România nu se munceşte şi nu se plăteşte ca în ţările UE! – ci de 10 ori mai mult se munceşte, şi de 20 de ori mai prost se plăteşte!!!

Iar în România (nu-i vorbă, nici în „mult-glăsuita/trâmbiţata” U.E. nu e altfel!), femeile sunt PRIMELE expuse la ŞOMAJ...!!!

A se slăbi”, madam U.E.!!!

…Da, DEGEABA, domnilor guvernanţi, aţi tot mâncat şi mâncaţi scoverze, despre “democraţie” şi despre “drepturile omului” şi despre “forţa celor fără de forţă şi puterea celor fără de putere”…, şi, mai cu seamă, despre tâmpenia aia a …“puterii votului popular”! -  după ce ne faceţi “figuri” atât de grosolane, precum acelea :

1-din 2012, când guvernanţii de la putere (precum şi papugiii din inutil-trâmbiţata filială a Iudeo-Masoneriei – Uniunea Europeană, cu reprezentanţi de soiul Merkel şi/ori Barrosso! -  sau SUA, prin lacheul ăla de doi bani grămada, Philip Gordon – ăsta se “strofoacă” teribil, şi azi, de dragul lui Băsescu!!! – …cum ziceam, papugiii din U.E., care ni se tot fâţâie “şefeşte”, prin faţa ochilor, “au, n-au treabă, la douăsprece trecute fix”  - şi, în general, ori de câte ori valahul se scobeşte, şi el, unde poate… în dinţi, să zicem!) s-au şters la spate cu voturile a şapte milioane şi jumătate de valahi, iar cei din aşa-zisa “opoziţie” le-au ţinut (guvernanţilor) coşul pentru hârtia igienică utilizată…dând şi cu pudră de talc, peste dosurile cele iritate …de voturi!!! – sau:

2-acelea din 2014, când, din nou, duceţi lipsă, se vede, de hârtie igienică, şi ne/vă folosiţi [de] voturile noastre, cele din 2012!!! Acum, pentru ca ne vârâţi bandiţii, în casa noastră, pe uşă şi pe fereastră! UDMR LA GUVERNARE!”exact pentru “invers” aţi fost aleşi…!!!

Da, am înţeles ce era de înţeles, e rău că prea târziu, dar…decât niciodată…!!!

Pe soţia mea şi pe celelalte femei stimate de mine, le voi cinsti, de acum încolo, conform calendarului orthodox-creştin şi conform cu îndemnurile inimii şi/sau conform cu datul/daturile dragostei…! La mine acasă, la mine, în familie, la mine, în Biserica Lui Hristos-Dumnezeu! Nu mai am nevoie de zeii voştri falşi, de idolii voştri …neciopliţi!!!

…Voi arbora Drapelul României la geamul, ori la balconul meu…şi vai de ăla care va încerca să zică ceva despre (sau să facă ceva împotriva!)  Drapelul/Drapelului meu Naţional!!! Poate fie şi mamă de ungur udemerist! À propos: mie mi-a plăcut nespus Putin ăsta (cât îi lipseşte, astăzi, un astfel de “ţar”, demnităţii noastre, de POPOR CU ADEVĂRAT SFÂNT!), când a zis, în 2013, că minorităţile unui popor ar trebui să se simtă profund onorate că stau/convieţuiesc cu poporul acelui pământ (în cazul lui - Mama-Rusie, în cazul meu - Mama-Valahie!) – iar dacă nu le convine ceva, în modul cum se poartă (sau se…”geam”!) populaţia majoritară – şi uşa şi geamul ţării le sunt deschise, pentru IEŞIRE!!! Puţin îmi mai pasă mie, acum, după grosolăniile îndurate în cadrul “democraţiilor” europene, de părerile pro-europeniştilor şi ale altor “verze” -  în legătură cu această opinie a mea!!!

Dacă am fi avut noi, valahii, ACUM! - un Putin la conducere, udemeriştii erau, deja, cu bagajele, la graniţa cu Ungaria! Iar U.E. ar fi sughiţat, de zor, a pagubă…!!!

…Ce păcat că nu avem gazul siberian, al lui Putin – dar nu ca să-l dăm “naibii pomană”, tuturor briganzilor lumii, cum ne-am obişnuit noi, valahii, de când cu Mark Rich, al lui “madam Merkăloaia” (de la Roşia Montană!), sau cu Chevron-ul căscălăului de Obama! -  ci pentru a avea o “poziţie de negociere forte” -  à la Putin”!!!

…Cât despre Sfânta Limbă a Valahilor – ei, aici lăsaţi-mă pe mine şi veţi vedea, ce va păţi acela, elev au ba, care va poci, fie şi cu o “iotă ori cirtă”, Limba Moşilor mei Voievozi!!! N-am să las eu LIMBA VOIEVOZILOR ÎNCORONAŢI şi a EMINESCULUI, pe mâna unui Horia Brenciu, ori pe aceea a unei Andreea Esca!!!

…Să ne auzim cu bine (numai cu cei “pe care-i am la inimă”! - de-o pildă, cu Naumovici-Ponta ori cu vreun cirac al “Hunorului”!)…că de văzut, nu am ochi, pentru mincinoşi, pentru trădători de ţară şi/sau pentru demagogi!!!

                                                           8 Martie 2014 -  prof. dr. Adrian Botez